Úgy fest, hogy a kockás minta kirobbanthatatlan a trendek közül, hiszen a tavaszi divat sem igazán akar megválni tőle. Ez tulajdonképpen jó hír, mostanra ugyanis, valószínűleg már sokan begyűjtöttek egy-két négyzetrácsos ruhadarabot, ami remekül összepasszol az idei újdonságokkal. Nem tűnik majd elcsépeltnek a szetted, ha az alábbi módokon variálod a szezon alapprintjét.

hirdetés

Csakúgy, mint a csíkos, a kockás minta is végtelen divatszavatosságú klasszikussá avanzsált. A retró irányzatok tovább és tovább éltetik, persze, nem árt változatosságot vinni a viselésébe, nehogy megkopjon a fénye és egyhangúvá váljon. A korábbiakhoz hasonlóan, blézereken és kabátokon bukkan fel leggyakrabban, ám nem muszáj itt befékezni a fantáziát.

A plédkockás print idén tavasszal a kiegészítőkön, szoknyákon, nadrágokon egyaránt megjelenik, így nem lesz nehéz izgalmasan variálni.

A tavaszi divat újra színt visz a kockás minta viselésébe

Sokan talán úgy érzik, hogy a kockás mintázat már lerágott csontnak számít, amivel egyáltalán nem lehet újat mutatni. Bár nagy adag igazság van ebben, a változatosság szempontjából sokat nyom a latban, hogy elképesztően sokoldalú.

Idén a retró fejfedők is előtérbe kerülnek tavasszal, a színes négyzetrácsos, valamint a fekete-fehér tyúklábminta pedig szinte adja magát a kiegészítők hangsúlyozásához. A kesztyűn, a sálon, és a sapkán is visszaköszönhet a népszerű print, de az is szupernőies összhatást ígér, ha csak a táskáddal emeled be az öltözékbe.

A franciás bukléanyag szintén a tavaszi divat középpontjában áll, ami persze, kockás verzióban az igazi. A Chanel-stílusú kis blézeren, vagy a miniszoknyán éppúgy zöld utat adhatsz ennek a nőies mintázatnak.

Nagy felületen, kabáton, vagy szettben viselve, nadrágkosztümön egyaránt megvillanthatod a plédmintát. A retró lezserség sem áll tőle távol, sőt, bohém összeállításokban is remekül működik. Mutatjuk, milyen sokféleképpen kombinálhatod tavasszal a kockás anyagokat, ha úgy tetszik, más printekkel is bátran keverheted!

 

Kiemelt képek: Edward Berthelot/Getty Images.

Képgaéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés