A kockás darabok az elmúlt években az őszi megjelenés alapjaivá váltak. Mostanra minden divatimádó beszerzett már legalább egy dolgot, amit ez a közkedvelt minta díszít.

hirdetés

Az ősz legkedveltebb mintája

Bár a kockás nem számít újdonságnak, mégsem nevezhető egyhangúnak. Kortalan minta, amit a fiatal lányok éppúgy viselhetnek, mint az idősebb hölgyek. Sokféle stílus- és fazonverziója létezik, így biztosan nem lesz unalmas az összhatás. Évről évre megújul, ezért jól illeszkedik az aktuális trendekbe.

Az őszi-téli szezonban sem kell hanyagolni ezt a mintát, hiszen nagyon sikkessé teszi az összeállítást. Kísérletezhetsz a szoknyákkal, nadrágokkal, ruhákkal, vagy beépítheted az örökzöld blézert az öltözékbe. A legtöbb fazon egyaránt kompatibilis a nőies, elegáns szettekkel, illetve az edzőcipőkkel.

A kockás blézer az elmúlt években alapdarabbá nőtte ki magát, nem véletlenül, hiszen nagyon friss, sikkes megjelenést kölcsönöz. Jól kombinálható, így megállja a helyét bőrnadrággal is.

A midiszoknya az egyik legnőiesebb viselet, ehhez szintén jól passzol a blézer.

A szoknyákat sem érdemes mellőzni, garbóval vagy kötött pulóverrel kombinálva az őszi öltözködés alapját jelentik.

A kockás kabátok már tavaly is divatosak voltak, akkor a rövidebb fazonokat részesítették előnyben a divatimádók. Most inkább a praktikum került előtérbe, a hosszú szövetkabátok egyszerre nőiesek és melegek. Az átmeneti időszakban jól mutatnak edzőcipővel, ha pedig hidegebbre fordul az idő, akkor csizmával variálhatóak.

A kockás nadrágok is reneszánszukat élik, jól passzolnak az alapdarabokhoz, és akár más kockás mintával is kombinálhatod őket.

 

Kiemelt kép: Christian Vierig / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés