A kockás ruhadarabok már évek óta az őszi öltözködés részét képezik, és idén már a flaneling sem maradhat ki a sorból. Az elsőre férfiasnak tűnő viselet kiváló stílusfűszerként működik, és egyáltalán nincs ellenére a nőies megjelenés.

hirdetés

A kockás flaneling szintén retró ruhadarab, hiszen a kilencvenes években volt nagyon népszerű. A laza grunge stílusirányzat egyik kötelező eleme volt, a bandás pólók és a bakancs mellett. A mintás darab igazán megfűszerezte a sötét darabokon alapuló öltözködést.

A kilencvenes évek lazasága után, inkább a nőies darabok kerültek előtérbe. A kétezres évek elejét egyértelműen a csillámok és a vidám színek uralták, ezért a flaneling népszerűsége lecsökkent. Évekig főként a férfiak ruhatárában volt fellelhető, ám a mintás ruhadarab továbbra is jelen volt a divat körforgásában, várva a pillanatra, hogy újra meghódíthassa a divatimádók szívét.

A kockás flaneling alaposan megbolondítja a megjelenést

A trend már pár éve is itt bujkált, így minden ősszel megjelentek a flanelingek az üzletek polcain, ám sohasem maradtak sokáig. Idén azonban újult erőre kaptak kockás ruhadarabok, és ismét beférkőztek a nők gardróbjába.

A kockás flaneling farmerral párosítva igazán lezser hatás fog kelteni. A mintás darab a bohém stílusú kiegészítőkkel is jó barátságot ápol, így jöhetnek a kalapok és a csizmák.

A hosszabb, lezserebb ingeket megbolondíthatod egy övvel, vagy akár ruhaként is viselheted.

A műszőrme sem maradhat ki az őszi repertoárból, szerencsére a kockással is nagyszerűen mutat, legyen szó kabátról vagy mellényről.

A flanelinget szoknyával éppúgy divatosan variálhatod, így egyszerre lesz a megjelenésed nőies és laza.

Az overshirt vagy ingkabát nagy előnye, hogy jól rétegezhető, ezáltal minden szetthez viselhető.

 

Kiemelt kép: Jeremy Moeller / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés