Egy szimpla alapdarab is képes elképesztően nőiessé varázsolni a megjelenést. A garbó remek választás a tél végi, tavasz eleji időszakra, hiszen az átmeneti időben szuperül hasznosítható. Ráadásul a divat ismét felkapta ezt a csinos fazont, így egyértelműen ott a helye a ruhatárban.

hirdetés

Ha valamivel nem lehet mellényúlni, az a garbó. Sokan úgy próbálják hangsúlyozni nőiességüket, hogy a lehető legkivágottabb felsőt választják a szetthez, miközben a klisének tűnő mondat valóban igaz: a kevesebb néha több.

Egy magas nyakú pulóverrel éppúgy ki lehet emelni a nőies vonalakat, miközben az összhatás hihetetlenül kifinomult és elegáns marad. Nem beszélve arról, hogy a mély dekoltázsú blúzok ebben az időben nem feltétlenül bizonyulnak praktikus választásnak. Egy kellemetlen megfázást nem biztos, hogy megéri behúzni csak azért, hogy nyomatékosítva legyenek a feminin jellemzők.

Rendkívül sokoldalú alapdarab a garbó, ami a kora tavaszi divat aduásza

A kötött garbó sokkal trendibb, mint az egyszerű környakú verzió

A szimpla kötött pulcsikat már jóformán mindenki megunja tél végére, ám a magas nyakú verzió egészen más hatást kelt. Ráadásul sokoldalúan kombinálható alapdarab a garbó, így akár egy lazább szerelés részeként, vagy egy elegánsabb szettben éppúgy megállja a helyét ugyanaz a felső. A nyakrész könnyedén variálható, nem feltétlenül szükséges visszahajtani a réteget, ettől máris lezserebb külsőt kölcsönöz az összeállítás.

 

A téli időben még a pufi kabátot is nőiessé varázsolja

A tél végén, de akár a tavasz elején is még bőven beköszönhetnek a mínuszok, így a kellően meleg öltözködésre nem árt odafigyelni. Egy csinos garbó tökéletes választás lehet, hiszen bármilyen kabáttal jól mutat. Sőt, az egyszerű, lezser pufi kabátból is kihozza a maximumot, észbontóan nőiessé varázsolja a laza télikabátot.

 

Szövetkabáttal, szőrös fazonokkal különösen jól mutat, ezek a párosítások hihetetlenül sikkes megjelenést kölcsönöznek. A vastagabb garbó még a sál problémáját is megoldja, így nem kell a kényelmetlen rétegekkel megbirkózni a nyakon, az enyhébb napokon már bőven elegendő a magas nyakú pulóver és a kabát kombinációja.

 

Még a sportos szettekből is kihozza a maximumot

A sportos szettek pillanatok alatt nőies vonalon mozognak, csupán pár apró trükköt kell ehhez bevetni. Egy mackónadrág szuperül feldobható egy csinos szövetkabáttal, ám a garbó éppen olyan zseniálisan formálja a külsőt. Sportcipővel, baseballsapkával viselve a hanyag elegancia megtestesítője, kényelmes, mégis sikkes külsőt varázsol.

 

Az elegánsabb, valamint lazább szerelések összeboronálása egyébként is hatalmas divat mostanság, így nemigen lehet mellényúlni egy ilyen kombinációval. Egy egyszerű farmernadrág mellett szintén ütősen hat a nőies garbó, hosszú szövetkabáttal házasítva bátran viselhető ez az összeállítás a mindennapokban.

 

A lezserebb, oversize fazonú holmik nőiessé válnak a garbó mellett

Az oversize fazonok virágkorukat élik, mindenki imádja ezeket a bő szabású holmikat. Természetesen mind felsőben, mind alsóruházatban készülnek túlméretezett darabok, amelyek alapvetően nagyon lezser hatást keltenek. Ám egy csinos garbó gyökereiben változtatja meg az oversize cuccok hanyagságát, kifinomultabbá és nőiessé teszi ezeket a szetteket.

 

A blézertől válik különösen elegánssá a divat kedvence

A blézer eleve az elegancia és a kifinomult stílus alapeleme, ám az átmeneti időben még aligha viselhető finom kis blúzokkal. A mélyen dekoltált fazonok remekül mutatnak egy csinos garbóval, különösen jól ellensúlyozza egymást az eltérő anyagú, valamint szabású felsőrész. Legyen szó derékban megkötős, oversize vagy slankított blézerről, az eredmény mindenképpen önmagáért beszél.

 

Remekül rétegezhető: ultrasikkes, ha így viseled

A vékonyabb anyagú magas nyakú blúzok ütős szettet eredményeznek, ha egy lazára gombolt inggel kerülnek párosításra. Ez a verzió az enyhébb időjárási körülmények között oltári sikkes hatást kelt. Az összkép lezser eleganciáról, kifinomult stílusérzékről árulkodik majd.

 

Egy aprócska trükk még inkább hangsúlyozza kifinomult, nőies mivoltát

A garbó alapvetően nőies, kifinomult külsőt kölcsönöz, de bármilyen hihetetlen, ez a hatás még tovább fokozható egy aprócska trükkel. Elsőre furcsának tűnhet, ám mégis roppant sikkes külsőt eredményez, ha egy gyönyörű nyaklánc kerül a magasított nyakrész köré. Ez a részlet tökéletesen ellensúlyozza a dekoltázs hiányát, oldja a snassz színek komorságát, amitől roppant vonzóvá válik az összkép. Manapság hatalmas divat a garbón viselt nyaklánc, ettől különösen elegánssá és trendivé válik a megjelenés.

A garbó olyan klasszikus darab, ami a divat elengedhetetlen kellékévé és stíluselemévé avanzsált, így nem árt, ha tavasszal is a ruhatár része marad.

Kiemelt kép: Streetstyleshooters/Getty Images.

Cikk képei: Christian Vierig/Streetstyleshooters/Edward Berthelot/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés