A téli időszak hatalmas előnye, hogy mindenki rákényszerül több kiegészítővel felruházni magát, hiszen a hűvös idő elleni legjobb védekezés a réteges öltözködésben rejlik. Sokan úgy vélik, a téli szettek egyhangúak és unalmasak, hiszen mindenkin egy kabát, egy sapka és sál van, valamilyen egyszerű, gyakran használatos csizmával. Azonban a hideg időjárás nem jelenti azt, hogy ne lehetne elképesztő módon variálni a szetteket, nem csupán kifinomult, hanem sportosan elegáns is lehet a megjelenés, ha megfelelő darabokat kombinálod. A baseballsapka télen is hihetetlenül divatos, laza eleganciát tükröz, és kifejezetten vagány lehet általa a kisugárzás.

hirdetés

 

A nők többségének a baseballsapkáról nem a téli szezon jut eszébe. A legtöbben gyermekkorban viselték utoljára a simléderes kiegészítőt, amikor szüleik a napszúrás elleni védelem miatt aggatták a fejükre. Nem csak nyáron elképesztően hasznos, hideg időben is bátran viselhető ez a darab, hiszen a baseballjátékosok számára is azért fejlesztették ki, hogy megvédje őket a kellemetlen időjárási viszonyoktól, amibe a szél is beletartozik.

Az idők során számos változata és fazonja jelent meg ezeknek a sapkáknak, sok márka próbálkozott már a nőiesebb, nem egyszer csicsásabb darabok piacra dobásával. Azonban a baseballsapkának a nemes egyszerűségében rejlik a kulcsa. Bármilyen szettet garantáltan fel tud dobni és különlegessé tud tenni.

A hatalmas mínuszokban bátran viselhető csizmával, de akár bakanccsal is. Az elegáns szerelések mellett kifejezetten sikkes, sportos eleganciát tükröz általa a megjelenés. Az enyhébb napokon edzőcipővel úgyszintén kombinálható, ami már egy vagányabb, lezserebb külsőt eredményez.

A baseballsapka télen is elképesztően sikkes

Sokan nem is gondolják, hogy egy egyszerű, letisztult baseballsapka kifejezetten jól mutat szövetkabáttal kombinálva. A szövetkabát elképesztően sikkes egy vastagabb talpú edzőcipővel társítva, a kevésbé zord téli napokra tökéletes választás lehet egy ilyen szerelés. Ez a szett garantáltan a sportos elegancia megtestesítője.

 

A szőrmés bőrdzseki már önmagában elképesztően vagány megjelenést kölcsönöz, miközben hihetetlenül nőies. Baseballsapkával megbolondítva zseniális lesz az eredmény, úgy nézhetsz ki egy ilyen szettben, mint aki most lépett ki egy amerikai sorozat jelenetéből.

 

A lezser eleganciához nem kell más, mint a baseballsapka és bakancs párosa. A legjobb, ha a kiegészítők színe visszaköszön az öltözékben, így cseppet sem fog elütni a ruháktól a vagány, simléderes fejfedő.

 

Nem feltétlenül szükséges mindenféle árnyalatban pompázó sapkákat beszerezni, egy egyszínű darabot gyakorlatilag bármilyen szetthez fel lehet venni. Nem okoz problémát az sem, ha a baseballsapka színe vagy anyaga nem passzol teljes mértékben a szereléshez. Ez a sutának tűnő kombináció a maga bájával pont azt a hatást kelti, amilyen eredményt ettől a kiegészítőtől várunk: mindegy hogyan, és mivel párosítjuk, mindenhogy észbontóan sikkes.

 

Az egyszerű, fekete baseballsapka csizmával kombinálva, valamint elegáns kiegészítők mellé társítva hihetetlenül sikkes megjelenést kölcsönöz. Az összkép nem minden esetben lesz vagány, lázadó jellemet sugalló, hiszen ez a darab brutálisan nőies tud lenni, ha megfelelő szetthez választjuk. Az azonban garanált, hogy ez a fajta stílusmix megbolondítja a szerelést, magabiztosságot és titokzatosságot tükröz.

 

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

Cikk képei: Edward Berthelot/Jeremy Moeller/Christian Vierig/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés