A bomberdzseki eredetileg a lezser, sportos megjelenés alapvető eleme volt, mára az utcai divat egyik kedvenc darabjává vált. Bár kicsit sem elegáns, megfelelő stílusban és jól megválasztott ruhákkal párosítva kifejezetten nőies lehet az összhatás.

hirdetés

Egy idő után unalmassá válhat az egyszerű, derékban húzott télikabát vagy a szövetkabát viselése, akármennyire is nőiesek ezek a finom, visszafogottabb darabok, eljön a pont, amikor izgalmasabbá kell tenni az utcai megjelenést. A bomberdzseki kicsit sem emeli ki a vonzó alakot, a csinos formákat. Oversize fazonjából adódóan kifejezetten erősíti a felsőtestet, mégis okot ad arra, hogy a nők körében is népszerű legyen.

A bomber titka a különlegességében, kettősségében rejlik. Az alapvetően vagány kabát könnyedén megjelenhet lezser, de akár nőies szett részeként is. Manapság egyre nagyobb divat a sportos és elegáns holmik összeboronálása, az összhatás valóban zseniális az eltérő stílusok találkozásakor. A bomberdzseki, mondhatni, semleges darab, nincs túlgondolva sem a fazon, sem pedig a mintázat. Pont ezért szuper könnyű kombinálni más ruhadarabokkal.

Így lehet igazán nőies a laza bomberdzseki

Nőies kiegészítőkkel egyértelműen tarol

A bomberdzseki lazaságát egy szempillantás alatt megváltoztatja egy-egy kifinomult, nőies kiegészítő. Teljes mindegy, hogy ékszerekről, táskáról vagy cipőről van szó. A kabáthoz bármi tökéletesen passzol, így egy feltűnőbb kiegészítővel garantált a siker.

A passzoló színek kifinomult hatást keltenek

Ha a színekben megvan az összhang, a megjelenés már eleve sugároz némi nőiességet. A kabát lezsersége kicsit sem csorbítja az összhatást.

Még melegítőalsóval is nőies lehet az összhatás, hiába a sportos jellege a mackóalsónak és a bomberdzsekinek, a finom, letisztult hangulatot sugárzó, egységes színek elveszik az összeállítás slamposságát. A szerelés varázsa pont abban rejlik, hogy vagány, lezser, miközben mégis üdítően hat a szemnek a látványa.

Magas sarkú csizmával bármi nőiessé faragható

A magas sarkú csizma minden nő ruhatárában egy biztos, örök fegyver. Bármit képes zseniálisan dögössé, szexivé varázsolni. A bomberdzsekivel sincs ez másképp. Persze nem tűsarkúval ajánlatos összekombinálni, de az egyébként is divatos tömbsarkú lábbelik elképesztően jól mutatnak vele.

Bőrhatású nadrággal egyszerűen zseniális

A bőrhatású nadrág már eleve magában hordozza a vagányságot és nőiességet egyaránt. Ebből adódóan csak jó sülhet el a bomberrel való kombinálása.

A műbőr a dzseki esetében is ütős. Manapság egyre nagyobb divat, hogy a gyártók az egyébként lezser, slampos holmikat elegánsabb, kifinomultabb anyagból készítik el. A bomberdzsekik terén is vannak ilyen próbálkozások, ezek a darabok már eleve sokkal dögösebbek.

A fehér csodákra képes, az összkép visszafogott és hatásos lesz

A fehér szín a maga letisztultságával, visszafogottságával és finomságával úgy nőies, ahogy van. Az eleganciát hordozó, egyszerű tónus a legsportosabb holmikat is nőiessé alakítja. Érdemes a bomberdzsekit hófehér ruhadarabokkal kombinálni, az összkép nem okoz majd csalódást!

 

Kiemelt kép: Christian Vierig/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés