Kristen Stewart nem csak polgárpukkasztó darabokat visel, ezek a nőies szettek elképesztően jól állnak neki. Egészen más kisugárzást varázsol az elegancia.

hirdetés

Kristen Stewart nőies is tud lenni: ezek az elegáns szettek nagyon jól állnak neki

Kristen Stewart neve hallatán a legtöbben a polgárpukkasztó, merész szettekre asszociálnak, na persze a vámpírfilmek visszafogott karaktere után. Sokáig kizárólag Bella szerepével azonosították, ám a színésznő a való életben egészen más stílust kedvel. Sokszor verte ki a biztosítékot ruhaválasztásaival, a 2022-es Oscar-gálás megjelenését például sokan azóta is az egyik legemlékezetesebb divatbakijaként emlegetik.

Nem riad meg a merész, egyedi daraboktól, gyakran kifejezetten furcsa és értelmezhetetlen darabokban lép a fotósok elé. Többen éppen ezért lepődtek meg, amikor őt választották Diana hercegné szerepére. Döbbenetes volt, ahogy átalakult. Akkor mindenki számára világossá vált, hogy extrém stílus ide vagy oda, Kristen Stewartnak az elegáns darabok is elképesztően jól állnak.

Nemegyszer választott már finom, nőies ruhát a vörös szőnyeges eseményekre, de az utcán úgyszintén fotózták már visszafogott szettekben. A galériában összegyűjtöttük az eddigi legsikkesebb, legkönnyedebb összeállításait.

 

Azt azért nem árt hozzátenni, hogy amikor Kristen Stewart elegáns darabokba bújik, mindig úgy csinálja, hogy egy kis merészséget mégiscsak belecsempész az összképbe. Tipikus habos-babos, hercegnős darabban aligha láthatták a rajongók korábban, inkább a visszafogott elegancia az, ami közel áll a szívéhez. Ilyenkor a merész frizurákat és a látványos sminket éppúgy mellőzi, kisugárzásával és a benne rejlő finom nőiességgel mindenkit lenyűgöz.

Sok olyan híresség van, akitől már-már megszoktuk, hogy mindig ütős, egyedi darabokban jelennek meg a fontos eseményeken. Kristen Stewart mellett Lady Gaga és Rihanna az, aki szinte mindig megdöbbentően extravagáns holmikat visel, ám manapság a népszerű énekesnőket is egyre gyakrabban látni finoman nőies összeállításokban.

Kristen Stewart egyértelműen a merész, vagány darabokat kedveli, amivel nincs is baj, ám a nőies kreációk éppen olyan jól állnak neki. Egy kis hasvillantással, különleges szabással vagy egy-egy extra kiegészítővel mindig megbolondítja az eredményt, ettől lesz igazán önmaga a fontos eseményeken.

Kiemelt kép: Jon Kopaloff/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés