Az új szezon kezdetén mindenkit elfog a vásárlási láz, pedig számos olyan téli fazon lapulhat meg a szekrény mélyén, amit a változékony időben még jó eséllyel ki lehet használni, méghozzá igencsak változatosan. A lezser, fekete pulóver első blikkre talán nem a legvonzóbb darab, pedig pont az egyszerűsége okán rengeteg lehetőség rejlik benne, a nőies és a laza szettekhez éppúgy jól passzol.

hirdetés


Kora tavasszal általában sok meglepetést okoz az időjárás, és bár akadnak bátrabbak, akikről hamar lekerül a kabát, az átmeneti szezon eleje többnyire még a réteges, meleg öltözködésről szól. A kötött pulóverek és garbók létjogosultsága tehát nem jár le egyik napról a másikra, pár hétig még biztosan hasznát veszed a melegebb holmiknak. Ám a télies öltözékeket mostanra felválthatják a szoknyával vagy lengébb anyagú nadrággal kombinált szettek, melyek tökéletesen összeboronálhatók egy vékonyabb szövetkabáttal.

Ha a vastag sálra már alaposan ráuntál a tél folyamán, egy lezser szabású garbó kapóra jöhet a hűvös reggeleken, ami igazán sikkes és vagány tud lenni felhajtott nyakkal.

Szinte mindenkinél akad elfekvőben egy lazább fekete garbó, ami ugyan nem a legizgalmasabb fazonja a ruhatárnak, de mentségére szól, hogy sokoldalúan kombinálható. Jól bírja a stílusváltásokat is, miközben otthonosan mozog a sportosabb, vagány összeállításokban, a nőies vonal sem áll tőle távol.

Fekete pulóver tavasszal: így viseld többféle stílusban

Lazulós hétvégi szett vagy szuper divatos irodai szerkó? A kötött anyagú fekete pulóver mindkét esetben szóba jöhet, sőt, valójában ennél is több kiaknázatlan lehetőség rejlik benne, így nem ér alábecsülni pusztán az egyszerűsége miatt.

Igaz, ez a videó csak három összeállítást mutat, ám inspiráló hatásával felpörgetheti az ötlettáradat, így biztos, hogy rengeteg módját megtalálod majd a szimpla fekete pulóver viselésének.

A drapp kosztümnadrág szinte adja magát egy sportosan elegáns öltözékhez, amelyben a lezser garbóé a főszerep. Ám kora tavasszal még a csinos hosszú szárú csizmákat is érdemes kihasználni, pláne egy sikkes bőrhatású szoknyával kombinálva!

A férfiszabású ing úgyszintén alapdarabnak számít az átmeneti időszakban, pont, mint az oversize kötött pulóver, így kézenfekvő megoldás lehet összeboronálni a kettőt.

Farmernadrág és edzőcipő mellett laza hatást kelt a két fazon, de egy hosszú szövetkabáttal nőiesebbé teheted az összhatást. Amennyiben a sportos weekendstílust követnéd, válassz ingkabátot a kényelmes öltözékedhez, ami nemcsak tornacipővel, hanem bakanccsal is remekül működik.

A fekete pulóver előnye, hogy tavasszal is tökéletesen beleillik a letisztult, minimalista szerelésekbe, de ugyanúgy alkalmas az egyensúly megteremtésére, például az élénk színekben tobzódó szettek esetén. Az egyszerű alapdarabot bármikor feldobhatod színes kiegészítőkkel, vagy elegánsabbá varázsolhatod hófehér, nőies holmik beemelésével.

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés