A kötött pulóver a hidegebb évszakok legsokoldalúbb alapdarabja. A puha fonalból készült darabok csinossá és nőiessé teszik a megjelenést. A kötött kreációk mindennel jól mutatnak, a változatos kiegészítőkkel pedig csak tovább emelheted a sikkes összképet.

hirdetés

Az őszies időben megkerülhetetlenek a puha kötött pulóverek. A fonalból készült darabokat senkinek sem kell bemutatnunk, hiszen a vastagabb felsőrészek népszerűsége évtizedek óta töretlen. A divat továbbra is ontja magából a kreatív ötleteket, ezért újabbnál újabb fazonmegoldásokkal találkozhatunk a klasszikus kreációk mellett.

A kötött pulóver egyik nagy előnye, hogy igazán könnyen kombinálható. A megfelelő színű, anyagú pulcsi változatos formában kerülhet be a szerelésbe. A klasszikus farmeres összeállítások továbbra is porondon vannak, ám a finom kötésű darabokat könnyedén feldobhatod egy csinos kabátkával, blézerrel. A félcipők is jöhetnek, a hidegebb napokon pedig a bokacsizmák dobják majd fel a szetted.

A puha kötött pulóver így lesz elképesztően sikkes és nőies

A kötött pulóvereket a tervezők mindig újragondolják, ezért a hagyományos szabásvonalak mellett már megjelentek a fodros, csipkés, díszített verziók, amelyek sokkal romantikusabbá teszik az összképet. Az ilyen felsőrészek remekül mutatnak rövid szoknyákkal. Cipőnek választhatsz félcipőt, a hűvösebb napokon pedig magas sarkú bokacsizmát vagy vagány bakancsot.

A vékony garbók bekerülhetnek a kosztümök alá. Idén a buklé- vagy tweedanyagból szabott kreációk a legnépszerűbbek.

A kötött pulóvert könnyű rétegezni, akár egy fehér inggel is kiegészítheted. Az efféle szereléseket bőrhatású nadrággal vagy farmerral házasíthatod. Tetszés szerint kabáttal és egyéb kiegészítőkkel dobhatod fel az összképet.

A monokróm elegancia sosem megy ki a divatból, idén ősszel a barna és a bézs árnyalatai aratják le a babérokat. A visszafogott tónusoknak, letisztult szabásvonalaknak köszönhetően igazán harmonikus lesz a végeredmény.

A farmeres összeállítások is lehetnek izgalmasak, nőiesek. Az egyszerű nadrágot látványos szvetterekkel házasítsd, és a cipőkkel, táskákkal, felöltőkkel úgyszintén érdemes játszadozni.

 

 

Kiemelt kép: Christian Vierig / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés