A bőrhatású szoknya az egyik legjobban variálható darab, hiszen egyszerre nőies, mégis vagány. Az elmúlt években számos fazonvariációban felbukkant már, de nem lehet ráunni, mert sokoldalúságának köszönhetően prímán muzsikál mindennel.

hirdetés

Pár év elég volt ahhoz, hogy a bőrhatású nadrágok átvegyék az uralmat a legdivatosabb pantallók csapatában, egy picit még a farmert is háttérbe tudták szorítani, amikor a retró trendek kiemelt stíluselemeivé avanzsáltak. Számos különleges fazon jelent meg az üzletek polcain: a klasszikus szűk szárú kreációk mellett, előtérbe kerültek a lezserebb darabok is. Kialakításuknak köszönhetően könnyedén beültethetőek különféle divatos stílusokba, legyen szó nőies, sportosan vagány, vintage, vagy letisztult, minimalista vonalról.

A bőrhatású szoknyáknál szintén hasonló tendencia figyelhető meg, hiszen a vagány rocker lányok kedvence beépült az utcai viseletbe. Nem kérdés, miért kaptak rá rögtön a divatbloggerek a műbőr fazonokra, ugyanis roppant jól kombinálhatóak az egyszerűbb alapdarabokkal, így játszi könnyedséggel felpezsdítik a megjelenést.

A bőrhatású szoknya az egyik legsokoldalúbb darab a szezonban

A vagány minik mellett, felbukkantak a hosszabb midifazonok, ám a nőies ceruzaszoknya sem maradhat ki a mókából. A romantikus pliszírozott szoknyákat szintén megfűszerezi a bőrhatású anyag, az igazán trendi hatás érdekében pedig, egyes kreációk még övet is kaptak.

A felsorolást az örök klasszikussal kezdjük, hiszen nincs szexibb darab egy fekete mininél. A nőies fazont a hidegebb időben kötött pulóverrel boronálhatod össze.

Tavasszal akár egyszerű pólóval, inggel is viselheted, és a rocksztárhatás érdekében, bőrhatású dzsekivel éppúgy megkoronázhatod az öltözékedet.

A hosszabb fazonokkal is tehetsz egy próbát, hiszen ezek a szoknyák elegánsabbá varázsolják a megjelenést.

A légies, pliszírozott szoknyák egyik tavaszi szezonból sem hiányozhatnak, mert romantikus bájjal ruházzák fel viselőjüket. A vagányabbak ebből a fazonból is választhatnak műbőr verziót. A merész darabok sokkal több lehetőséget rejtenek magukban, például csizmával úgyszintén variálhatod őket.

A blézer és a bőrhatású szoknya kombinációja annyira friss, mégis nőies, hogy nem maradhat ki a listából.

A nőiesebb vonal kedvelői a színes kreációk között is mazsolázhatnak.

 

Kiemelt kép: Christian Vierig / Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés