Donald Trump lányától nem áll távol a divat világa, ezt pedig nem csak roppant kifinomult stílusa igazolja, Ivanka egykor még saját márkás ruhákat is gyártott. Pozíciójából adódóan a vérében van a tökéletes business look, remekül bánik az egyszerű, letisztult, klasszikus fazonokkal. Megjelenése mégsem unalmas, rendszerint hihetetlenül sikkes az egykori főtanácsadó.

hirdetés

Ivanka Trump neve nem véletlenül cseng ismerősen, ő az egykori amerikai elnök, Donald Trump lánya. Üzletasszony lévén a tökéletes megjelenés rendkívül fontos szerepet tölt be a mindennapjaiban, hiszen az első benyomás akár akarjuk, akár nem, a külső alapján születik. Első ránézésre a negyvenéves Ivanka rendkívül stílusos, egyszerű darabokból boronál össze izgalmas business szetteket. Korábban saját márkás ruhákat is gyártott, így maximálisan érthető, hogy ilyen kifinomult ízléssel nyúl a ruhatárához.

Ivanka Trump stílusa rámutat arra, hogy roppant izgalmas lehet az irodai öltözködés

Ingruha

A csinos fazonú, karcsúsított ingruha nem egy tipikus irodai öltözet, ám az efféle letisztult darabok simán beleférnek a business look kategóriába. Egy magas sarkú cipővel párosítva máris elegánsabb hatást kelt, mégsem tolakodó és túlzó az összhatás. Ráadásul az sem utolsó szempont, hogy hihetetlenül kényelmes, így garantáltan remek választás lehet még egy rémesen hosszú munkanapon is.

 

Klasszikus szoknyák

Ivanka Trump az üzleti stílus öltözködési szabályait követve, nemigen hord rövid darabokat, és igazság szerint nem is attól válik egy szoknya igazán nőiessé és vonzóvá, ha az egész comb kivillan belőle. A klasszikus fazonok sem unalmasak, csupán néhány apró trükkel csodásan fel lehet dobni őket. Az irodai szabályzat a legtöbb helyen megköveteli, hogy minimum térdig érő legyen a szoknya hossza, így a felsőrésszel érdemes játszani. Egy karcsúsított, kifinomult blúz remek választás ezekhez a darabokhoz, vastag övvel még inkább kiemelhető a derékvonal, amitől nőiessé válik a sziluett.

 

A kevesebb néha több, így érdemes a színekre is fókuszálni. Attól, hogy egyetlen tónusra épül az összeállítás, nem feltétlenül lesz unalmas az eredmény, sokkal inkább kifinomult és letisztult hatást fog kelteni. Egy kis mintát mindenképp érdemes belecsempészni ezekbe a szettekbe, ettől kissé játékos, mégis nőies hatást kelt.

 

A legegyszerűbb fazonok és darabok kombinációja igazi klasszikus megjelenést kölcsönöz. Ivanka Trump imádja ezeket a könnyed, finom összeállításokat. A harmónia számára különösen fontos, ezért mindig ügyel arra, hogy a cipő is tökéletesen passzoljon az aktuális ruhadarabokhoz.

 

Nadrágkosztüm

A kétrészes összeállítások egyébként is irtó sikkesek mostanság, az irodai stílusnak pedig, mondhatni, alapelemei a kosztümszettek. Nem feltétlenül kell a szokásos fekete blézer-nadrág kombinációra gondolni, bátran lehet játszani a színekkel, akár a mintákkal is. Egy púderárnyalat letisztult, nőies hatást kelt, míg a kockás anyaggal szintén nem lehet mellényúlni, hiszen nem csak trendi, hanem klasszikus, elegáns motívumnak számít.

 

Mintás ruhák

Ivanka Trump imádja az izgalmas ruhákat, nem óvatoskodik a mintákkal. Sokan azt gondolnák, a business lookba nem fér bele a feltűnés és a játékosság, ám az egykori főtanácsadó erre garantáltan rácáfol. Egy kis csipke, fodor és csillogás romantikus, nőies külsőt kölcsönöz, miközben az összhatás kicsit sem válik mesterkéltté. Az üzleti életben a divat jelentősen hozzájárulhat ahhoz, hogy egy nő igazán megnyerő legyen, így érdemes kihasználni a lehetőséget és bevetni ezeket az apró, finom trükköket.

 

Ivanka zseniálisan bánik a mintákkal, megjelenése soha nem hat túlzóan. Ezt annak az egyszerű praktikának is köszönheti, hogy rendszerint minimalista, visszafogott ékszerekkel kombinálja ezeket a ruhákat.

 

Egyszerű felsőrészek

A tökéletes irodai megjelenéshez egyáltalán nem kellenek méregdrága és különleges darabok. Ivanka Trump az egyszerűség híve, rendszeresen visel szimpla inget vagy csinos garbót a szettek részeként. Remekül lehet zsonglőrködni a színekkel, a cipő árnyalatát érdemes a blúz tónusához igazítani, ettől rendkívül harmonikussá válik az összkép.

 

Karcsúsított kabátok

Ivanka Trump nem csupán a forgatásokon, kötelező megjelenéseken figyel kimondottan a megjelenésére. Az oda vezető úton éppúgy divatos és sikkes. A karcsúsított kabátfazonokkal nem lehet mellényúlni, minden létező szereléshez tökéletesen passzolnak, nőiessé varázsolják az alakot.

 

Kiemelt kép: Riccardo Savi/Getty Images for Concordia Summit/Getty Images.

Cikk képei: Joe Raedle/Mark Wilson/Samir Hussein/WireImage/Michael Kovac/Leigh Vogel/Getty Images for Concordia Summit/Tasos Katopodis/Getty Images for USOC/Larry French/Getty Images for USOC/Gotham/GC Images/Alo Ceballos/GC Images/Robert Kamau/GC Images/Scott Olson/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés