A Chanel tavaszi-nyári kollekciójának része az a félvállas pulóver, amire máris sokan rákattantak. Egy szimpla kardigán segítségével leutánozható a csinos fazon, némi trükk bevetésével.

hirdetés

Még tavaly októberben, a Chanel párizsi divatshow-ján tűnt fel a divatház ikonikus stílusjegyeit magán viselő, féloldalas szabású pulóver, ami igencsak sikergyanús darab.

Kép: Victor VIRGILE/Gamma-Rapho/Getty Images.

 

Máris megvan a megoldás, hogyan lehet leutánozni ezt az alaknyújtó, karcsúsító fazont! Nem kell hozzá más, mint egy kardigán és szűkebb szabású top, amelyek segítségével pillanatok alatt kivitelezhető a trükk. Szabásra-varrásra semmi szükség, a bő ruhadarab viselési módjában lakozik a turpisság.

Így kapod meg a Chanel divatos fazonját: egyszerű trükk segítségével alakul át a kardigán

Ha van egy V kivágású, gombos kardigánod, roppant egyszerűen formálhatod át a klasszikus bő fazont. A videóban látható módon csavard magadra a kardigán alját, rögzítsd a rugalmas anyagú toppal, azután húzd fel az ujjait, és az egyik válladról csúsztasd lejjebb az anyagot.

Így megvalósul a roppant előnyös átlós, félvállas szabás, ami a Chanel tavaszi pulóverére hajaz. Szoknyával és nadrággal kombinálva is izgalmas, nőies viseletet biztosít.

Kiemelt kép és cikkfotó: Victor Virgile/Gamma-Rapho/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés