A kora tavaszi ruhatárba még sok minden átemelhető a téli divatból. A műbőr nadrág sem tűnik el nyomtalanul a szezon végével, a jelek szerint egészen nyárig velünk marad. Ám az új, színes trendekhez igazodva sokkal izgalmasabb stílusesszenciának ígérkezik. Mutatjuk, hogy fogjuk szeretni tavasszal!

hirdetés

A hatvanas-hetvenes évek irányzatainak visszaszivárgásával rengeteg lehetőség nyílt meg azok számára, akik már ráuntak a farmernadrágra. A kordbársony A vonalú gatyák, a szivarfazonú pantallók és a kosztümnadrágok mellett kiemelt figyelmet kapnak a bővebb szabású műbőr verziók, melyek kialakítása jelentősen megváltozott a tavalyi trendek hatására.

A slágerdarabok között is élen járnak a lezser és trapéz szárú, a mamafazonú, illetve a klasszikus egyenes vonalú kreációk, melyek számtalan alternatívával szolgálnak a stílusmixelésre.

Műbőr nadrág tavasszal: egy időre elfelejthetjük a fekete darabokat!

A tavaszi divat idén nagyon komolyan veszi a megújulást, olyan színkavalkáddal érkezik majd, hogy még az átmeneti kabátos időszakba is képtelenség lesz belefásulni! Nem csak a lila kap nagy hangsúlyt idén, komplett színpárosítások kerülnek fel a kedvencek palettájára.

Korábban már megosztottuk veletek, milyen pazar árnyalatok élénkítik a friss kollekciókat, így nem nehéz kitalálni, hogy ez a színtobzódás a műbőr nadrág viselésére is nagy hatást gyakorol majd.

A konyakszínű bőrhatású gatyók már most kiemelkednek a slágerdarabok táborából, hiszen letisztult és színblokkos stílusvonalon egyaránt bevethetőek.

Kép: Edward Berthelot/Getty Images.

 

Ám érkeznek a piros, bordó, lila, zöld és sárga bőrutánzó nadrágok is, melyek eszméletlenül felpezsdítik majd az utcaképet. Egy élénk színű darab már önmagában is erős látványeleme lehet az öltözéknek, de nem elégszik meg ennyivel a játékos tavaszi divat.

A semleges tónusokkal összeboronált, vibrálóan eleven műbőr nadrág csupán az alapopció.

A biztonsági játékosok persze a pasztelles és élénk tónusú pantallókat monokróm szettekben éppúgy megjeleníthetik, de az igazi szabadságot a tavasszal újjáéledő color blocking trend adja, melynek lényege, hogy derűs és rikító színsávokat is megjeleníthetsz egymás mellett.

Képek: Christian Vierig/Getty Images.

 

Ha ezt választod, nem árt inspirálódni előtte, hogy magabiztosabban kezeld az eltérő tulajdonságú tónusokat. A fáradt olajzöld mellett jól mutat a szilvakék, a levélzöld és a pasztelles lágyságú kivizöld, míg a vöröshöz bátran társíthatod a rokonárnyalatait, például a narancsszínt, a pinket vagy a lilát.

Kép: Edward Berthelot/Getty Images.

 

Kép: Edward Berthelot/Getty Images.

 

Az igazán feltűnő megjelenéshez a pirosat és az azúrkéket éppúgy összehozhatod, de a sárga és a zöld is barátságot kötött már egymással, így ideje elfeledni azt a szabályt, hogy tilos együtt alkalmazni őket az öltözékben.

Képek: Edward Berthelot/Getty Images.

 

Amennyiben a lila és a pink műbőr nadrág már túl sok neked, kombináld fehérrel és lágy bézzsel, meg fogsz lepődni, milyen harmonikusan nőies lesz az összhatás.

Képek: Christian Vierig/Getty Images.

 

Egyik sem lesz harsány, ha szürkét, feketét vagy drapp tónusokat csempészel bele a szerelésedbe, ezek ugyanis lenyugtatják, tompítják az élénk színek vibrálását.

Képek: Edward Berthelot/Getty Images.

 

Ám ha a visszafogottabb játékosságot szereted, válassz khaki vagy csokoládé árnyalatú bőrhatású nadrágot, amit remekül tudsz majd variálni a földszínű és okkertónusú pulóverekkel.

Kedvedre játszadozhatsz a fazonokkal is, tavasszal különösen menő lesz a nőiesen lezser stílus.

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

Cikkfotók: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés