Lassan elköszönhetünk a hideg időtől, ezzel együtt pedig a vastag pufi dzsekiktől. Ismét előkerülhetnek a tavaszi kabátok, melyek vidám színekben pompáznak. A szezonban előtérbe kerülnek a nőies vonalvezetések, sokféle karcsúsított fazont tartogat a kínálat.

hirdetés

Az aktuális trendeket a sokszínűség jellemzi. Rengetegféle fazon és szín közül választhatsz, különösen az átmeneti kabátok terén, melyek a legnőiesebb szabásvonalakat vonultatják fel. Az oversize, egyszerű vonalvezetések mellett számtalan karcsúsított darab gazdagítja a palettát, melyek kiemelik a derekat és csinossá varázsolják a sziluettet.

Színes, izgalmas kabátok pezsdítik fel a tavaszi divatot

Az új szezonban főszerepet kapnak a színek, bár a klasszikus fekete motoros dzseki sem hiányozhat a kínálatból, a tavaszi hónapokban nem gond, ha inkább a szekrényben marad. A helyét a színes, mintás kabátok veszik át, melyek nőies szabásukkal kitűnnek az oversize fazonok uralta felhozatalból.

 

A változékony időben még egy darabig biztosan szükség lesz a vastagabb darabokra, ezért egy szövetkabát mindig jól jön. Sok, derékban karcsúsított fazon közül választhatsz, melyek többsége övvel hangsúlyozza a sziluettet. A derékív kiemelésével a vastag anyag szélesítő hatása cseppet sem érvényesül.

Az egyszerű, klasszikus vonalvezetés szintén megjelenik a kollekciókban, a kabátok többségére a karcsúsító szabás jellemző. A maszkulin kialakítás egy kis izgalmat csempész az egyszerű fazonmegoldásokba, például szélesre szabott vállak és hatalmas gombok formájában.

A steppelt kabátoktól sem kell elbúcsúznunk, az olasz nők kedvencei továbbra is a kínálatban maradnak. A tavaszi szezonban már a rövidebb, vékonyabb anyagú változatokat köszönthetjük, melyek övvel karcsúsítják a derekat.

A változatos, nőies fazonok remekül mutatnak az elegánsabb összeállításokban, ám a letisztultabb, lezserebb szettekben ugyanúgy elsüthetők. Bátran adagolhatod a színeket, a szezon egyik nagy kedvence a rózsaszín, ez jöhet minden mennyiségben, ám a lila, zöld és a kék is reflektorfénybe kerül a melegebb hónapokban. A mintákat sem kell nélkülözni, idén minden divatos, ami színpompás és feltűnő.

 

Kiemelt kép: Christian Vierig / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés