Ha pár évtizeddel korábban született volna az alig húszéves, hamvas bőrű modell, valószínűleg arra kérték volna, hogy takarja el a hajával, vagy korrigáltassa elálló füleit. Manapság ez nem szépséghibának, hanem szexi karakterjegynek számít.

Nem is olyan bődületesen régen, a divatvilág még szigorúan megszabott sablonok alapján definiálta a szépséget, és aki nem felelt meg az ügynökségek elvárásainak, nem lehetett modell. Sok karrierálom ment füstbe, hiszen csak kevés olyan szabályos szépség akadt, aki bekerülhetett a kiválasztottak, vagyis a híres szupermodellek legfelsőbb köreibe.

A nyolcvanas években szárnyait bontogató Cindy Crawford úttörőnek számított azzal, hogy az ügynökség javaslatának ellenére, nem műtette le az ajka felett lévő anyajegyet, Kate Moss pedig úgy vált híressé, hogy egyáltalán nem felelt meg a magasságkövetelményeknek, sőt, modellmércével nézve, az arca és az alakja sem volt tökéletes.

Az utóbbi időkben azonban jelentős változáson ment keresztül a divatvilág: a korábban lefektetett szabályok felhígultak, az egyenszépség mellett pedig felértékelődtek az egyedi, és karakteres arcok. Ami régebben szépséghibának számított, most különleges megkülönböztető jegy, gondoljunk csak Winnie Harlow pigmenthiányos, foltos bőrére, vagy arra, hogy manapság a túlsúly, a negyven év feletti életkor, a tökéletlen fogsor, a hosszú orr, és a transzneműség sem jelenthet akadályt abban, hogy valaki sikeres modell legyen. Számos divatmárka, például a Gucci, vagy a Valentino imádja a karakteres, karizmatikus egyéniségeket, és nem a tökéletes szépségideálokat kutatja.

A 180 centiméter magas, törékeny testalkatú, babaarcú Wilow Hand minden olyan adottsággal rendelkezik, amivel egy modell híressé válhat. Tény, hogy nagy és elálló fülei vannak, de ez manapság senkit sem zavar, sőt, ez a szexepilje. Az Issue Magazine-t a modell kislányos bája ragadta meg, a stylist, Tyler Angino is erre az attitűdre erősített rá, az általa összeválogatott fodros és romantikus ruhákkal. Willow Hand a Marc Jacobs, a Brandon Maxwell, a Brock Collection, valamint a Discount Universe ruháit viseli az elbűvölő képeken, melyeket az Ungano + Agriodimas fényképészpáros készített. A pasztelles színek, a fényes és lágy anyagok, meghozzák a kedvet a tavaszi romantikához!

 

Kiemelt kép: Michael Stewart/Getty Images.

Képgaléria képei: Ungano + Agriodimas/Issue Magazine.

 

  • Megosztás:
hirdetés