Ashley Graham számtalanszor bebizonyította már, nem a méreteken és a kilók számán múlik, hogy ki mennyire dögös. A modell szexi kampányfotói önmagukért beszélnek.

hirdetés

Ashley Graham arra törekszik, hogy az emberek ne szépség- és testideálokban, illetve méretkategóriákban gondolkodjanak, ha a női test kerül szóba. Hiszen, ahogy a szépséget is nehéz arcvonásokkal definiálni, a szexi kisugárzás sem múlhat azon, hogy hány kilót nyomunk, hány centiméter a magasságunk, és mekkora a fenekünk.

Egy szép női testen vérforralóan mutat a fehérnemű, teljesen mindegy, hogy ötvenkilós-e, vagy sem. Ashley Graham mindenféle szempontból rácáfol arra a tévhitre, hogy a gömbölyded idomokon csak az alakformáló ruha áll jól.

A híres modellt nemrég a plus size ruhákat forgalmazó kanadai cég, az Addition Elle hívta segítségül egy különleges fehérnemű-kollekció megtervezéséhez. A gyűjtemény Ashley Graham nevét viseli, és a modell kedvenc fazonjait vonultatja fel. A nőies és trendi jellemzőkön túl a kényelmi szempontoknak is megfelelnek ezek a telt alakra tervezett, sikkes darabok, melyek a választék kibővítésére szolgálnak.

A kampányfotókon Ashley Graham mutatja be a divatos melltartókat és bugyikat, melyek tökéletesen passzolnak alakjához. Formás fenekét sem takargatja a modell, hanem büszkén megmutatja egy fűzős alsóneműben.

Kiemelt kép: Frazer Harrison/Getty Images.

Kampányfotók: Addition Elle/Ashley Graham kollekció.

  • Megosztás:
hirdetés