Az esős időt többnyire nehéz összemosni a felhőtlen boldogsággal, de az Elle magazinnak ez tökéletesen sikerült. Winnie Harlow pozitív kisugárzása erőt ad a rossz napokhoz.

A 24 éves Winnie Harlow sok szempontból különleges jelenség a modellszakmában, ám tévedés ne essék, elbűvölő szépségét nem a pigmenthiányos foltjait okozó vitiligo nevű betegségnek köszönheti, ám részben az is hozzátesz egyediségéhez. Ő legalábbis így gondolja sok-sok évnyi belső küzdelem után, és csak üdvözölni lehet azt a pozitív erőt, amit kiállásával és képeivel sugároz a világ felé.

Az amerikai Elle magazin márciusi kiadásában Winnie Harlow felszabadultan pancsol az esőben, vidám fotóival pedig azt üzeni, hogy minden rosszban találhatunk valami jót, amit szeretni lehet: itt például a sikkes és színes esőkabátokat.

 

A változékony tavaszi időjárás bizony gyakran megviccel minket, hiszen alighogy elkezdjük megszokni a napfény melegét, megesik, hogy a következő pillanatban rögtön elmossa jókedvünket az eső. Max Papendieck képein ez nem fordulhat elő, hiszen a stylist, Katie Mossman, energiát sugárzó, színes öltözékeket állított össze a modell számára.

Winnie Harlow önfeledt kislányként ugrándozik a stúdió falai közé rögtönzött záporban, amivel megszeretteti velünk az esős napok gondolatát. A divatos kötött darabokat, gumicsizmákat és esőkabátokat felvonultató összeállításban többek között a Max Mara, a Norma Kamali, és a Coach 1941 tavaszi kreációiban gyönyörködhetünk.

Képek: Max Papendieck/Elle US.

  • Megosztás:
hirdetés