Theodora Quinlivan különleges szépség, aki óriási változáson esett át tizenéves kora óta. Aki annak idején látta gyermekként a modellt, most egész biztosan nem ismerné fel.

hirdetés

Theodora – ismertebb nevén Teddy -Quinlivan még csak 24 éves, de két teljesen különböző életúttal rendelkezik: a korábbit már lezárta, és a sorsa egészen új fordulatot vett. A népszerű modell arca sokak számára ismerős lehet, hiszen az elmúlt években számos divatkampányban tűnt fel. Olyan híres tervezők és divatházak kifutóján lejtett végig, mint a Gucci, a Dior, a Dries Van Noten, Tory Burch vagy Carolina Herrera.

Rengeteg plakátról nézett vissza ránk, és nem is sejthettük, mennyi változáson ment keresztül törékeny alkata. Quinlivan tavaly jelentette be Instagram-oldalán, hogy transznemű, és valójában kisfiúként kezdte az életét. Később arról is őszintén beszámolt, már gyermekként tudta, hogy a lelke és a tudata nőként működik, vagyis az első perctől kezdve nőnek érezte magát, és nőként is viselkedett.

Tizenéves korában kezdett el hormonokat szedni, a divatot pedig önkifejezésre használta, hiszen eleinte csak az édesanyja ruháiban élhette meg nőiességét. Hamar rájött, hogy nem kell törődnie az elvárásokkal, hanem jobb, ha felvállalja önmagát, és végleg elhagyja fiús külsejét.

Az ismert modellről ma már senki nem mondaná meg, hogy nem nőnek született, hiszen minden porcikájából nőiesség sugárzik. A Glass Magazine 2018-as őszi címlapján is megcsodálhatjuk különleges szépségét. A divatfotókat érzéki kettősség hatja át: Teddy Quinlivan egyszerre törékeny és erőt sugárzóan vagány. Szerintünk csodaszép a Balenciaga, a Dior és a Louis Vuitton ruháiban.

  • Megosztás:
hirdetés