Palvin Barbi gyakran vendégként jelenik meg a divatbemutatókon, és rendszerint nem csak szépségével tűnik ki a tömegből, hanem stílusos szettek segítségével lopja el a show-t. A merészebb darabokat is lazán bevállalja.

hirdetés

Palvin Barbi jól használja a stílusos szettek erejét

A legtöbb hírességet a televízióban látják a rajongók, ilyenkor pedig nem ők állítják össze az aktuális szettjeiket, hanem a karakternek, eseménynek megfelelően stylistok szakértelme alapján épülnek fel az outfitek. A modellek esetében ugyanez a helyzet, csupán azzal a különbséggel, hogy őket nem a televízióban, hanem fotózásokon és kifutókon lehet rendszeresen látni, ám itt sem a saját ízlésük, stílusuk érvényesül.

Palvin Barbi számtalan alkalommal bizonyította már, milyen sikkesen öltözik a mindennapokban. Természetesen, amikor az ügyes-bajos dolgait intézi az ember, vagy csak a szabadidejét tölti, a lehető legegyszerűbb szettekben indul útnak, aligha gondolja túl a megjelenését. A divatbemutatók azonban teret engednek az egyedibb, merészebb ízlés megmutatására is.

A sztárok imádják a különböző divateseményeket, hiszen a bemutatókon a nézőtéren is bármi belefér, ami stílusos. Ilyenkor semmi nem túlzás, mindenki megmutathatja egyedi, sikkes ízlését és stílusát. Palvin Barbi sem szokott finomkodni a szettekkel, ha vendégként van jelen egy-egy fashion weeken. A dögös, nőies darabok mellett a lezserebb, ütősebb fazonokat sem szorítja háttérbe.

 

Palvin Barbi lehengerlő szépségével és elképesztően stílusos megjelenésével minden divateseményen felhívja magára a figyelmet. Noha van kialakult ízlésvilága, mindig tud meglepetést okozni izgalmas, egyedi szettjeivel. Napról napra meg tud újulni, s míg egyik alkalommal a lezser eleganciát képviselik az általa viselt holmik, másnap már dögös és nőies, vagy éppen ultravagány összeállításokban mutatkozik.

A gyönyörű modell zseniális érzékkel válogat az aktuális trendek közül, s mindig a saját ízlésére formálja a népszerű darabokat. Gyakran visel feketét, amiről sokan azt gondolják, hogy egy idő után nagyon unalmassá válik és csak elegáns stílusban mutat jól, ám Barbi mindig bebizonyítja, hogy a fekete ruhadarabokban rengeteg izgalmas lehetőség rejlik.

A legapróbb részletekre is odafigyel, a kiegészítők mindig tökéletesen passzolnak a szettek hangulatához. A magyar modell nem tud hibázni, megjelenéséről minden divatesemény után ódákat zeng a sajtó. Imádjuk a merészebb, bevállalósabb szettjeit!

Kiemelt kép: Daniele Venturelli/Daniele Venturelli/WireImage/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés