Ezüstfehér, derékig érő hajával Kristen McMenamy tökéletesen beleillik a velencei karnevál titokzatos atmoszférájába, amelyben a Valentino tavaszi-nyári kampánya játszódik.

A Valentino Velence utcáin, izgalmas éjszakai jeleneteken mutatja be tavaszi-nyári darabjait, méghozzá karneváli hangulatban. A fotókon és a reklámfilmben más-más helyszíneken négy modell szerepel, akik különböző korosztályokat képviselnek.

Adut Akech és Nikki Tissen a lázadó fiatalság hírnökei, míg a 38 éves Mariacarla Boscono a szenvedélyes nőt testesíti meg a divatanyagban, az 52 éves Kristen McMenamy pedig titokzatos, karizmatikus kisugárzásával fűszerezi a fotókat.

 

A kampány különlegessége, hogy a képeket nem retusálták, például Kristen Mcmenamy pigmentfoltjai is tökéletesen látszanak, és az sem marad rejtve a szemlélődő előtt, hogy Mariacarla Boscono bizony cudarul fázott, miközben a hideg utcaköveken hempergett egy hátul kivágott ruhában – legalábbis erre lehet következtetni a lúdbőröző nyaka láttán.

Az összeállítást Juergen Teller fényképezte, a karneváli stílushoz passzoló ruhákat és kiegészítőket Joe McKenna válogatta össze a modellek számára a Valentino tavaszi-nyári kollekciójából. A csillogó sminkekért Pat McGrath, a frizurákért Jimmy Paul felelt.

 

Képek: Valentino.

  • Megosztás:
hirdetés