Bár a legtöbb fiatal modell esetében nem nagy cucc, ha melltartóban fotózzák, a modellkarrierjét megfontoltan építgető Deva Cassel nem esik túlzásokba a dögös képeket illetően. A Wonderland magazin ízléses, művészi divatanyagot készített Monica Bellucci lányával.

hirdetés

Deva Cassel kétségkívül elragadó, gyönyörű hölgyemény, ráadásul sokan édesanyja vonásait és vonzerejét fedezik fel a megjelenésében. Biztosak vagyunk benne, hogy rengeteg felkérést kap fotózásokra, ő azonban nem vállal el mindent, óvatos léptekkel halad a karrierje útján.

Bár már tavaly betöltötte a 18. életévét, így nincs szüksége szülői engedélyre a többet mutató, szexisebb képsorozatokhoz, nem sietteti a dolgot, avagy más fiatal modellekkel ellentétben nem tesz mindent azonnal közszemlére. Igaz, előfordult párszor, hogy lengébb öltözékben kapták lencsevégre, illetve nemrég a Dolce & Gabbana kifutóján sétált végig áttetsző csipkeruhákban, ám még a kihívóbb megjelenései is az ízlésesség határán belül mozognak, sosem fut bele a közönségesség hibájába.

Deva Cassel csipkés melltartóban mutatta meg csodás alakját: nem pakolt ki mindent

Nem feltétlenül attól a legszexisebb egy nő, ha mindent kipakol és felfed magából. A sejtelmesség olykor megnyerőbb és vonzóbb tud lenni, manapság azonban kiveszőben van ez a hozzáállás. A fiatal hírességek többsége nem csak a színpadon és a vörös szőnyegen, valamint a fotózások alkalmával mutat sokat magából, lassan már az utcai öltözékük is alig takar valamicskét.

Persze, senkinek nem kell rejtegetnie, nyakig begombolva takargatnia csinos, nőies vonalait, ahogy Deva sem ezt teszi, de megvan ennek a finom tálalása, ami gyakran jobban felkelti a figyelmet, mint a túltolt, erőltetett kacérkodás.

Deva Cassel sejtelmesen áttetsző, csipkés ruhában vonult végig a Dolce & Gabbana kifutóján, a tavaszi-nyári kollekciókat bemutató milánói divathéten. Kép: Daniele Venturelli/WireImage/Getty Images.

 

Monica Bellucci egy korábbi interjúban bevallotta, hogy ugyan sok mindenben szabad teret enged lányának, és a fotózásokra sem kísérgeti őt lépten-nyomon, ha kell, mindig számíthat rá, mindent megbeszélnek. Ekkor Deva Cassel még kiskorú volt, és édesanyja elárulta, hogy bár tudja, hogy szabadságra és önállóságra van szüksége, ahogy számára is ezek voltak a legfontosabbak tinédzserként, a fotózásokat szigorúan szülői felügyelet mellett vállalhatja el. Az elsődleges cél az, hogy folytassa tanulmányait, a modellkedés egyelőre csak egy mellékvágány a lánya életében.

Azóta nagykorúvá érett Bellucci idősebb lánya, ám továbbra is megfontoltan halad előre a divat világában. Csakúgy, mint a legtöbb szárnyait bontogató nő, imádja a csinos ruhákat, és a szexi darabok sincsenek ellenére. Deva Cassel szerepelt már áttetsző muszlinblúzban, testhezálló ruhában és talpig latexszerkóba bújva a fotókon, sőt, nem először mutatkozik melltartóban, de sohasem tolja túl a dögösködést.

A Wonderland magazin tavaszi címlapja tulajdonképpen egy művészi portré a fiatal modellről. A Dior csipkés és sejtelmes darabjait, illetve a Cartier ékszereit népszerűsíti a válogatásban, és mindezt a tőle megszokott bájossággal teszi.

Az egyik fotón szexi melltartóban és sejtelmes fátyolban pózol Deva Cassel, a kompozíció minden részlete az érzékiségre fektet hangsúlyt, ám roppant elegáns, ízléses formában.

Ellen von Unwerth fotóin a sötét színek, valamint a fény és árnyék találkozásai dominálnak. Ehhez nemcsak a divatos ruhadarabok és kiegészítők, hanem a modell sötét loknijai, feketére festett körmei és natúr sminkárnyalatai is tökéletesen passzolnak. Deva Cassel természetes hatású frizurája Eduardo Bravo munkáját dicséri, finom sminkjét Dyna Daggernek köszönheti, míg a manikűrjén Adrienne Soter dolgozott. A Dior és a Cartier meseszép kreációit Éline Hoyois válogatta össze a fotózáshoz.

Deva csakúgy, mint édesanyja, korán csöppent bele a modellszakma világába. Talán éppen ezért halad mértékkel, ami csak még szimpatikusabbá teszi. Bár Monica Bellucci néhány filmalkotás kedvéért teljesen megszabadult ruháitól, és modellkarrierje során éppúgy vállalt pikáns, szexi fotókat, még a merészebb képeken is megőrizte méltóságát, titokzatosságát és eleganciáját.

Színészi tehetségének és sejtelmes kisugárzásának köszönhetően mindig több volt egy dekoratív testnél és szép arcnál, határozott, erős személyiségéből az általa megformált összetett karakterekhez is sokat merített, érzékisége és stílusos megjelenése pedig cseppet sem kopott meg az évek során. Ha lehet ezt mondani, érett nőként még izgalmasabb vonzerővel rendelkezik, mint valaha, és még csak vetkőznie sem kell ahhoz, hogy ez nyilvánvalóvá váljon.

Kiemelt kép: Stephane Cardinale/Corbis/Getty Images.

Cikkfotó: Daniele Venturelli/Wirelmage/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés