A divatbloggerként is népszerű plus size modell sokakat inspirál nőies megjelenésével, hiszen csinos öltözékeivel számtalanszor rácáfol a régi sztereotípiákra, melyek a dögösebb, izgalmasabb fazonokat úgymond tabusították a teltebb nők számára. Ma már nincsenek ilyen elavult konvenciók a divatban, de az is igaz, hogy a szexi stílus könnyen túllőhet a célon, alkattól függetlenül. Kristina Zias nagyszerűen balanszíroz a szélsőségek között: vonzó, de nem tolakodóan kacér, ugyanakkor roppant laza, mégis ízlésesen nőies.

hirdetés

A gyönyörű édesanya tökéletesen megérti azokat a nőket, akiknek gyakran ingadozik a testsúlyuk. Alapvetően teltkarcsú alkat, de ha felkap néhány pluszkilót, rögtön meglátszik a hasán, mellén, fenekén és a csípőjén.

Bár az egészséges életmódot fontosnak tartja, ma már jól tudja, hogy a csinos megjelenés nem a deszkalapos has és a nádszálkarcsúság függvénye. Minden nőnek másképp működik a szervezete, vannak, akik akkor sem lesznek törékeny alkatúak, ha megszabadulnak a súlyfeleslegtől, mert egyszerűen más a testfelépítésük. Volt idő, amikor ő is másokhoz mérte magát, és azt gondolta, csak akkor lehet vonzó nő, ha sikerül lefogynia.

Képek: Gotham, Bennett Raglin/Wirelmage/Getty Images.

 

Egy éven keresztül szigorú étrendet követett, kiiktatta táplálkozási szokásaiból a tejtermékeket, az alkoholt és a cukrot, naponta kétszer keményen edzett, és a sok munka eredményeként valóban csökkent a ruhamérete. Ám mégsem apadt le a hasa, nem lett tónusosabb vagy látványosan karcsúbb, ugyanúgy párnás maradt a csípője és a feneke.

Végül felszabadította magát a negatív testkép béklyója alól, és olyan összeállításokat kezdett el hordani, melyek ízlésesen hangsúlyozzák nőiesen kerekded idomait.

Mivel Kaliforniában él, a leggyakrabban viselt ruhadarabja a fürdőruha. Mióta visszanyerte önbizalmát, másokat is arra buzdít, hogy szabadítsák fel nőiességüket, ne a testsúlyukkal mérjék a szépségüket és a vonzó kisugárzásukat.

Képek: Theo Wargo, Ilya S. Savenok/Getty Images.

 

Azt vallja, hogy nem a nadrágmérete határozza meg egy nő értékét, és nem szabad a testsúlyunktól függővé tenni azt, hogy épp mennyire szeretjük önmagunkat. Az önbizalom nem egy jutalom, amit csak akkor kap meg az ember, ha sikerül lefogynia.

A csinos plus size modell büszkén hangsúlyozza idomait: jól áll neki a szexi stílus

Kristina Zias ízlésesen elegyíti a trendi, kényelmes irányzatokat a nőies és dögös stílusjegyekkel. Felszabadult hangulatú divatfotóival sokakat inspirál, de nem csak pozitív hozzáállásával és magabiztos kisugárzásával segíti a nőket, hiszen bloggerként küldetésének érzi, hogy rámutasson a különféle divatmárkák eltérő méretezésére.

Barátnőjével, Ashley Torresszel sorra veszik a legnépszerűbb fast fashion brandek kínálatát, melyeknél gyakran nem stimmelnek a konfekcióméretek.

A nagyobb ruhaméret olykor bizony becsapós, mert pont ott tartalmaz szűkítéseket, ahol egy nagyobb kebelméretű, szélesebb derekú nő esetében előnytelen lehet.

A fazon rengeteget számít, és ez Kristina öltözékéből is kitűnik. A haspólótól kezdve a miniruháig bármilyen szexi darabot bátran visel, viszont arra mindig ügyel, hogy az összkép inkább nőies és csinos, semhogy közönséges legyen.

Az olyan szabásokat kedveli leginkább, melyek elrejtik a hasát, és a derekának a legkarcsúbb területét hangsúlyozzák. A plus size modell a modern és retró stílus elemeiből is szívesen szemezget.

Gyakran visel lezser szabású mamafarmereket, de a falatnyi topokra, az ultranőies Carmen-dekoltázsra és a romantikus mintás ruhákra sem mond nemet.

Roppant csinos és vonzó nő, és erre a stílusával is ráerősít.

 

Kiemelt kép: Anna Webber/Getty Images.

Cikkfotók: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés