Ashley Graham számára soha nem okozott problémát, hogy retus nélkül mutassa meg testi adottságait. Nemigen érdekelte mások véleménye, a gyönyörű modell nők sokaságát inspirálja nap mint nap önmaguk elfogadására. A legújabb fotók egy fehérneműkollekció apropóján készültek, aminek nem csak a bemutatásából, de a tervezéséből is kivette a részét.

hirdetés

Szexi, mégis kényelmes fehérneműkollekció, ami minden női igényhez idomul

Ha valakinek, akkor Ashley Grahamnek lehet adni a szavára a tökéletes fehérnemű témájában. Nem véletlen, hogy a Knix a gyönyörű plus size modellt kérte fel, hogy működjön együtt a legújabb kollekció megtervezésében. A márka azon elv alapján készíti el alsóneműit, hogy mindenki számára kényelmes, magabiztosságot nyújtó darabokkal szolgáljon. Olyan forradalmi megoldásokkal igyekeznek ötvözni az egyes darabokat, amelyek által szexi, csinos, mégsem feszengős és kellemetlen szetteket kapnak eredményül.

Ashley Graham az élen jár az önbizalomnövelés, kényelem és szexiség kombinációjának megtalálásában. Mivel a Knix olyan termékeket kíván gyártani, amelyek a személyes, női igényekhez idomulnak, a modell segítsége minden bizonnyal hatalmas lendített a projekten. Az eredmény önmagáért beszél, csinos, nőies és vonzó darabok készültek, amelyek minden bizonnyal jelentősen megdobják az önbizalmat is.

 

A gyönyörű modell minden tapasztalatát és nőiességét bevetette, amikor a kollekció tervezésébe kezdett. Amellett, hogy a funkcionalitást nem hagyta kárba veszni, igyekezett a lehető legnőiesebb és univerzális, minden testalkaton jól mutató, szexis darabokat megálmodni. Arra ugyancsak figyelt, hogy ne okozzon gondot, ha kikandikál a ruha alól a pánt, netán egy elegáns outfit alá kell felvenni az adott fehérneműt.

A legtöbb nő szülés után rendkívül sokat veszít önbizalmából, ha a test és az alak változása kerül előtérbe. Ezekkel a csodás, finom és könnyed darabokkal mindenki számára kedvezni akartak, így legyen szó bármilyen életperiódusról, striákról vagy pluszkilókról, bármelyik nő beépítheti a ruhatárába ezeket a könnyed, mégis trükkös fazonokat.

Ashley Graham szerint igenis sokat befolyásol, hogy milyen fehérnemű lapul a hétköznapi ruhák alatt, annak ellenére is, hogy ez egyáltalán nem látható mások számára. Nem feltétlenül a külső visszajelzések határozzák meg a hangulatot és az önbizalmat, sokszor a tökéletes bugyi és melltartó kombinációja éppen elég ahhoz, hogy egy nő kicsit szexibbnek és vonzóbbnak érezze magát.

 

Ashley Graham szülés után is retus nélkül vállalta a testét

Nem csupán a nőies kollekció és Ashley Graham kreativitása, szakértelme zseniális, a gyönyörű modellről készült fotók nélkül mit sem érne az egész produktum üzenete. A fehérneműk, valamint maga Ashley is éppen attól olyan hitelesek, hogy a fotókon valóban önmagát, testének szülés utáni, természetes állapotát mutatja meg.

Tőle nem szokatlan, hogy naturális, valósághű és retustól, utómunkától mentes képeket posztoljon a közösségi médiás felületeire, ám egy divatfotózás alkalmával már kevesen vállalják be a maximális természetességet. Ashley Graham megtette, nem takargatta striáit, kinyúlt bőrét és a még rajtalévő pluszkilókat sem.

 

A gyönyörű kollekció minősége és önbizalomturbózó ereje éppen ettől válik hihetővé. Elegendő csupán a valóságot tükröző fotókra ránézni. A legtöbb luxusmárka agyonretusált, majdhogyem hibáktól mentes alakon mutatja be a szexi darabokat, s noha ebben már lehet észlelni némi változást, még mindig ritka az, hogy valaki közvetlenül a szülés után vállalja fel testi változásait.

 

Bár a kampányképek nemrég jelentek meg, jóval korábban készültek, pár hónappal az ikrek születése után. Azóta Ashley Graham átformálta étrendjét és fokozatosan visszatért a testmozgáshoz, ennek köszönhetően már megszabadult pár kilótól.

Kiemelt kép: Michele Crowe/CBS via Getty Images/Getty Images.

Cikk képei: Courtesy of Knix.

  • Megosztás:
hirdetés