Ashley Graham nem siet a szülés után megmaradt súlyfelesleg ladásával, bátran mutogatja alakját, akár még fehérneműben is. A telt idomú modell a Calvin Klein új kampányában szerepel, friss fotóival mindenkit lenyűgözött!

hirdetés

A 33 éves Ashley Graham nem tartozik a szégyenlős modellek közé, hiszen korábban gyakran láthattuk fehérneműkampányokban, és az Instagramon is rendszeresen megvillantotta telt idomait. Sohasem volt tabu számára a narancsbőr és a stria, ahogy a súlyfelesleg sem, mindig kendőzetlenül mutatta meg, hogyan változik a teste. A várandóssága alatt sem rejtegette vonalait, még átlátszó csipkeruhában is a vörös szőnyegre lépett. A plus size manöken a pozitív testkép élharcosa, aki őszinte képeivel sok nő önbizalmát erősíti.

A csinos manöken a szülés után is büszkén felvállalta plusz kilóit. Többször megosztotta követőivel, milyen változásokon ment keresztül a teste a kilenc hónap alatt, a narancsbőrös combját vagy a striás hasát sem rejtegette. Azt is elmesélte egy interjúban, hogy a szülés óta nagyobb méretű ruhákat visel, ám ez kicsit sem zavarja. Egészségesen étkezik, rendszeresen sportol, sok időt tölt a családjával, úgy érzi, hogy igazán kiegyensúlyozott az élete, ezért sem szeretné hajszolni a divatvilágban sokáig uralkodónak számító álomalakot.

A modell 2020 januárjában hozta világra első gyermekét, és az elmúlt bő egy évben nem azzal volt elfoglalva, hogyan apassza le magáról a szoptatás ideje alatt felugró felesleget. Továbbra is tornázik és odafigyel az étkezésére, de hagyott magának időt, hogy fokozatosan nyerhesse vissza korábbi alakját.

Ashley Graham büszkén mutogatja alakját

Ashley Graham saját példájával harcol a nők és az anyák testének folyamatos megítélése, méricskélése ellen. Gyakran mutatja meg magát smink és retusálás nélkül, és mindig őszintén beszél az alakjáról. Nem tagadja, ha felkap magára néhány kilót, de ezzel nem a túlsúlyt szeretné népszerűsíteni, inkább arra hívja fel a figyelmet, hogy életünk során a testünk sokszor változik, átalakul, és például nem mindenki tudja siettetni a gyermekszülés utáni visszarendeződést, regenerálódást. Azért, mert mindannyian mások vagyunk, és minden szervezet másképp viselkedik a szoptatás ideje alatt.

Pár hónappal a szülés után az otthonában készültek róla fotók az egyik magazin számára, a különleges képeket a férje lőtte róla. Nem az volt a célja, hogy megmutassa, milyen szuperül néz ki, alighogy megszületett a kisbabája, hanem az anyaság megélésének szépségét kívánta a középpontba helyezni. Bár kedveli a flancolást, az egyszerűségre sosem tud nemet mondani. A legújabb kampányfotói úgyszintén letisztultra sikerültek.

A Calvin Klein új kampányában a plus size modell is feltűnik, akiről ismételten természetes képek készültek. Szinte minimális sminket visel, és a frizuráját sem bonyolították túl. Bár a fotók láthatóan átestek egy kevés utómunkán, a retusálást nem vitték túlzásba, így megmaradtak Ashley nőies vonalai.

A divatanyag elképesztően szexire sikerült, a képeken keresztül is látszik, hogy a manöken jól érzi magát a bőrében, és elégedett a testével. Nem zavarják a szülés után megrekedt plusz kilók, és nem hajszolja minden áron a korábbi alakját. Ashley Graham nem kényszeríti magát a fogyásra, és a legtöbb modellel ellentétben nem akarja görcsösen, minél hamarabb visszanyerni a korábbi ruhaméretét. A lassú, egészséges változást választotta.

A 33 éves modell mellett Kaia Gerber is feltűnik a kampányban, a fiatal lány a tőle megszokott visszafogottsággal pózol. Nem vitte túlzásba a villantást, egyszerű fehérneműkben kapták lencsevégre.

A letisztult kampány meglepő a márkától, hiszen az elmúlt években főként tökéletesen beállított fotókkal népszerűsítették a termékeiket. A változás igazán üdítő, reméljük, a jövőben több ilyen divatanyagot látunk majd a cégtől.

 

Kiemelt kép: Daniele Venturelli/WireImage / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés