Ma már egyáltalán nem ritka, hogy a kifutón átlagos és teltebb alkatú nők mutatják be a ruhákat. A legtöbb divatmárka méretezése már szélesebb skálán mozog, ezért a kampányokhoz, reklámfotókhoz szintén gyakran kapnak felkérést a gömbölyded idomú manökenek. Így manapság nem olyan egyszerű kitűnni a plus size vonalon, hiszen egyre több a teltkarcsú modell. A 21 éves Devyn kisugárzásával és nőiességével hamar bekerült a legnevesebb divatházak látókörébe.

hirdetés

A divatszakmának évtizedekre volt szüksége ahhoz, hogy felismerje, a nőiességet és szépséget, valamint a szexi kisugárzást nem lehet centikben vagy ruhaméretekben mérni. Míg pár éve szenzációnak számított, ha egy márka plus size modellt választ az új ruhakollekció bemutatására, addigra mára ez teljesen bevett szokássá vált. A tervezők legtöbbször már nem kategorizálják a kollekciókat pluszos méretek szerint, inkább olyan darabokat alkotnak, melyek bármilyen testalkaton jól mutatnak. Így mindenféle testalkatú nő megfordul egyszerre a kifutón.

A teltkarcsú modellek az utóbbi években hatalmas sikereket értek el, gondoljunk csak Ashley Grahamre, aki már rengeteg alkalommal szerepelt magazinokban, divatbemutatókon, emellett valóságos divatikonnak számít. Paloma Elsesser szintén népszerű a divatszakmában, a Victoria’s Secret egyik nagy kedvence.

A modellszakma legújabb üdvöskéje pedig Devyn Garcia, aki nőies megjelenésével, arányosan kerekded idomaival és bájos arcával azonnal felkeltette a divatházak érdeklődését.

A 21 éves teltkarcsú modell a tervezők új kedvence: Devyn kisugárzására már sokan felfigyeltek

Devyn csak 21 éves, és viszonylag kevés ideje modellkedik, mégis egyre ismertebb a neve divatberkeken belül. Két évvel ezelőtt kezdett el aktívan dolgozni a divatszakmában, és máris hatalmas sikereket ért el. Megfordult már többek között a Valentino, Jason Wu és az AZ Factory kifutóján. Édesanyja szintén manöken volt fiatalon, így Devyn sokkal könnyebben vette fel a ritmust a kasztingokat és a hosszú divatbemutatókat illetően.

A 21 éves modellt mindig is vonzotta a modellszakma csillogása, ám sosem gondolta, hogy ennyire híres lesz. Amikor aláírta a modellszerződését, egy pillanatra sem fordult meg a fejében, hogy a nagy márkák valósággal kapkodni fognak érte. Manapság rengeteg gyönyörű teltkarcsú modell színesíti jelenlétével a modellszakmát, így Devyn álmában sem merte elhinni, hogy adottságaival kitűnhet a sorból.

Ám a tervezők meglátták a fiatal lányban a lehetőséget. Devyn roppant nőies testalkattal rendelkezik. Homokóraalkat, széles a csípője, keskeny a dereka, amit a divatbemutatók során trükkös ruhafazonokkal szeretnek kihangsúlyozni.

Bájos arca sem marad észrevétlen, de leginkább a kisugárzása az, amire mindenki felfigyel.

Ám ennek ellenére ő sincs mindig a topon, ami az önbizalmát illeti, saját bevallása szerint a mentális egészségére kifejezetten károsan hatott a közösségi média, mivel folyton hasonlítgatta magát más lányokhoz. Sokszor elégedetlen volt a külsejével, mivel a fotókon azt látta, hogy mások mennyivel laposabb hassal vagy vékonyabb combokkal rendelkeznek.

Idővel megtanulta kezelni ezeket a negatív érzelmeket, azóta sokkal könnyebben elfogadja testének változásait, és nem másokhoz méregeti magát. Ez pedig a magabiztos fellépésében is érződik. Devyn karrierje szárnyal, legutóbb a Victoria’s Secret kampányában bukkant fel.

 

Kiemelt kép: JP Yim / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés