Pár évvel ezelőtt Katy Perry is beállt a cipőtervező hírességek sorába. Ő azonban nem egy ismert márka kollekciójához csatlakozott alkalmi dizájnerként és partnerként, hanem saját céget alapított, és azóta ontja magából a kreatív terveket. Az énekesnő a színes, vidám és feltűnő lábbelik megszállottja, ám a letisztult darabok sem állnak távol a stílusától. Az új szezonra az edzőcipők háza táját lendítette fel sajátos elgondolásaival.

hirdetés

Rita Ora, Selena Gomez, Rihanna és Beyoncé után, Katy Perry is fejest ugrott a cipőtervezés világába. Az énekesnő nem csak egy-egy kollekció erejéig vállalta a feladatot, hanem 2017-ben elindította saját márkáját, mely abszolút az ő ízlésvilágát és stílusát tükrözi a lábbelik vonalán.

Nyilván nem úgy kell elképzelni, hogy napestig igazgatja a gyártási folyamatokat, de tény, hogy minden fazon a saját ötletei alapján jön létre. Bár 2019-ben kisebb botrány pattant ki a Katy Perry Collections dizájnjai miatt, a márka azóta is sikeresen fut, népszerűségét lehetetlen megingatni.

Az akkori kollekcióban a vastag, vörös szájjal, kék szemekkel, és fémorral ellátott félcipők és szandálok keltettek visszatetszést: az arcot imitáló díszítés ugyanis fekete topánra is rákerült, amit azzal kritizáltak, hogy gúnyt űz a színes bőrű nőkből. Bár az énekesnőnek semmilyen hátsó, ártó szándéka nem volt a lábbelikkel, a szóban forgó kreációk már nem jelentek meg a viszonteladóknál, és a webáruházból is eltávolították őket.

Katy Perry egyébként szívesen talál ki különleges dizájnokat: jelentkezett már gyümölcsös szandálokkal és papucsokkal, szivárványsarkú és batikolt mintás cipellőkkel, a vidám színeken kívül pedig női kezeket ábrázoló grafikákkal, kaktuszmintákkal, bohócarcokkal, flamingókkal és fánkokkal is díszítette már cipőit.

Attól igazán nem félünk, hogy egyszer csak kifogy a formabontó ötletekből, hiszen elmondása szerint bármi képes inspirációként szolgálni számára a környezetéből, legyen az akár egy helyszín, zene, vagy egy színes plakát.

Kathy Perry a színpompás edzőcipők híve: minél játékosabb, annál jobb

Az új kollekció sztárjai a hüllőmintás, az ocelotmintás, illetve a színblokkokkal felcicomázott edzőcipők lesznek, de akad csillogós és szivárványos darab is azok kedvéért, akik a lábbelijükkel szeretik felpezsdíteni a stílusukat.

Az énekesnő nemrég az Amazon Live-on népszerűsítette kollekcióinak darabjait, ahol az új sneakerek is reflektorfénybe kerültek.

Egy biztos, ennél a cipőmárkánál meglepetésekből nincs hiány, alighogy ikonikussá növi ki magát egy darab, máris új, grandiózus ötlet veszi át a helyét.

Katy Perry cipői online, magyar webáruházakban is elérhetőek.

Kiemelt kép: Daniel Pockett/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés