Úgy tűnik Beyoncé belejött a tervezésbe, hiszen már harmadik alkalommal jelenik meg az Adidas x Ivy Park. Az egyedi sportruházatot tartalmazó kollekciót idén különleges kampányarc népszerűsíti: Hailey Baldwin mutatja be a dögös cuccokat.

hirdetés

Beyoncé pár évvel ezelőtt kezdett el együttműködni az Adidas kreatív csapatával. Az első kollekciója elindított egy kisebb mémcunamit, hiszen a kreációk színhasználata erősen összecsengett a Sainsbury’s áruház által használt egyenruháéval. Ám a vicces incidens nem törte le az énekesnő lelkesedését, így ősszel újabb adag szexi sportruhával rukkolt elő.

Már az első gyűjtemény is meglehetősen univerzálisra sikerült, hiszen a darabok többsége utcai viselésre és sportolásra egyaránt alkalmas. Másodjára színpompás kreációkat alkotott, ám a praktikum ekkor sem szorult háttérbe. A laza nadrágok mellett az alakhangsúlyos darabok is helyet kaptak. A kollekció hatalmas siker volt, így nem meglepő, hogy Beyoncé ismét csatlakozott az Adidas tervezői csapatához.

Beyoncé télen sem engedi el a dögösséget

Az új Ivy Park kollekció az Icy Park nevet viseli, és igazán téliesre vette a figurát az énekesnő. A dögös nadrágok és rövid felsők mellett, a hatalmas kabátok is megjelennek a gyűjteményben. Az ezüstösen csillogó darabok visszaverik a fényt, így igazán futurisztikus hatást keltenek.

A hófödte hegycsúcsok között szexiskedő Beyoncéhoz csatlakozott Hailey Baldwin, akitől nem áll messze a sportos kinézet. A fiatal híresség kedveli a laza dolgokat, legtöbbször biciklisnadrágot és kapucnis pulóvert visel. Az új Adidas kampányból sem maradhatott ki a rá jellemző szerelés, így a kedvenc alsóját most is gond nélkül elsüthette.

A különleges textúrák, a fényvisszaverő-anyagok, és a latex valóban izgalmas hatást keltenek. Az egész kollekció nagyon szexi és modern, ahogyan azt az énekesnőtől már megszokhattuk. A ruhák mellett cipőkkel és más kiegészítőkkel is gazdagította az Adidas kínálatát.

 

Kiemelt kép: Kevin Mazur / Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés