melegebb tavaszi napok lassan háttérbe szorítják a trendi bokacsizmákat, és előkerülnek a praktikus, lapos talpú cipők. Ám a kényelem előtérbe helyezése nem szabhat határt a divatos megjelenésnek,  így számtalan lehetőségünk van változatos és csinos szetteket létrehozni az átmeneti lábbelikkel is.

hirdetés

 

Válogatásunkban leginkább a púderes és a neutrális színek jelennek meg. Ezekkel a lábbelikkel a vagányabb és az elegánsabb stílusokat egyaránt gyerekjáték becsempészni a hétköznapi szettekbe, hiszen karakteres fazonjukkal a semleges összeállításokat is képesek megfűszerezni. 

A tavaszi szettekkel együtt újra előkerülnek a divatos lapos talpú cipők

A kényelmi szempontokat nézve, természetesen az edzőcipők viszik el a pálmát. A divatmárkák napjainkban szerencsére előszeretettel készítenek sportosan elegáns stílusú darabokat, amelyek nagyon jól passzolnak a rövid és a hosszú szoknyákhoz is.  

A fűző nélküli mokaszin, és a belebújós” loafer stílusú félcipőkkel szintén nagy sikert lehet aratni tavasszal. Érdemes kipróbálni velük az elegáns öltönynadrágokat, de a szűk– vagy az egyenesszárú farmerokkal is kellemesen retró hatást kelthetnek. Most nagyon sokrétű a cipődivat, igazán van miből csemegézni, akkor is, ha a letisztult öltözékek híve vagy.

Mutatjuk a tavaszi szezon legdivatosabb félcipőit, melyek online kaphatóak, 15 ezer forint alatt! 

 

A teljes méretű képekhez kattints a fotókra.

Kiemelt kép: Streetstyleshooters/GettyImages.

  • Megosztás:
hirdetés