A 28 éves énekesnő szeret öltözködni, és az extrémebb stílusoktól sem riad vissza, most azonban olyan kampányban szerepel, ahol nem a ruha a lényeg.

hirdetés

Rita Ora is beállt a cipőtervezésben szárnyukat bontogató hírességek sorába. Az albán származású énekesnő azonban nem edzőcipőkhöz adta a nevét, hanem Giuseppe Zanotti olasz divattervező mellé szegődött ötletgazdának, egy közös cipőkollekció erejéig. A kapszulagyűjteményben szandálok, magas sarkú papucsok és csizmák is szerepelnek, pont olyan rockosan nőies, vagány stílusban, amit Rita Ora szívesen képvisel.

A Cuban Link elnevezésű láncmotívum több fazonon felbukkan, mely luxussal fűszerezi a dögös lábbeliket. A kampányfotókról természetesen az énekesnő köszön ránk vissza, aki a szandálokon, csizmákon és ékszereken kívül csak egy testszínű body-t vagy éppen sortot és melltartót visel. Tény, hogy nem sok ruha szerepel a képeken, így Rita Ora megvillanthatta figyelemre méltó alakját, bár, ami azt illeti, igyekeztek a cipőkre terelni a hangsúlyt, több-kevesebb sikerrel.

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés