Katy Perry sohasem slampos, de tény, hogy jobban kedveli az extravagáns – néha kicsit harsány – stílust, mint a letisztult eleganciát. Az amerikai elnök beiktatási ceremóniáját követő Celebrating America koncerten a 36 éves énekesnő is részt vett, mégpedig hozzá képest egy igencsak visszafogott ruhában.

hirdetés

Az elnökbeiktatási show-műsor és buli a járványra való tekintettel online volt megtekinthető. Előre bekészített felvételekkel, valamint élőben zajló fellépésekkel machináltak, hogy a hivatalos ceremóniát követő ünnepség a koronavírus miatt hozott szabályok ellenére is kellőképpen izgalmas és változatos legyen.

Lady Gaga és Jennifer Lopez is részt vett az ünnepségen, de a koncerten sem volt hiány ismert előadókból: többek között Katy Perry, Demi Lovato, Bruce Springsteen, John Legend, és Justin Timberlake bukkant fel a fellépők sorában.

 

Katy Perry tavaly augusztus végén hozta világra kislányát, hat héttel később pedig visszatért a képernyőre az American Idol című műsor kedvéért. Az énekesnő reálisan és pozitívan kezelte a szülés utáni alakját, amivel csak még inkább belopta magát a rajongói szívébe.

Alig pár nappal a gyermeke születése után fehérneműre vetkőzött, de nem azért, hogy retusált fotókkal elhitesse, nádszálvékonyan távozott a szülészetről. Sokakkal ellentétben, inkább a valós alakját tette közszemlére, ami reális képet nyújtott arról, hogyan alakul át a női test a várandósság során. A nagy has bizony, nem megy le rögtön, és a plusz kilók is csak fokozatosan távoznak.

Most, fél évvel a szülést követően, Katy Perry remek formában van, ezt az egyszerű vonalvezetésű ruhája is kihangsúlyozta a beiktatási koncerten való szereplésekor.

Katy Perry fellépőruhája ízlésesen elegáns

Az énekesnő ezúttal félredobta a tőle megszokott vibráló színeket és mintákat, és kifejezetten egyszerű, bokáig takaró ruhakölteményt választott az eseményre, ami azért az extravagáns oldalát is jól tükrözte. Tatiana Waterford stylist tanácsára egy kasmírkabátkával ötvözött, egyenes vonalú, krémszínű kreációban jelent meg, amit Thom Browne tervezett.

A divatház kedvelt darabjainak jellegzetessége a piros, fehér és sötétkék díszítés, ami ebben az elegáns összeállításban a ruhafazont szegélyező gombokkal valósult meg.

A derékhangsúlyos fűző és a hosszú kesztyű teszi igazán elegánssá és különlegessé az összképet, amihez tökéletesen illik Perry feszes kis tarkókontya, és az ízlésesen kifinomult, szív alakú fülbevalója. Az estélyi ruhát hegyes orrú Jimmy Choo-cipellőkkel egészítette ki a stylist, ami még előkelőbbé tette a hercegnőkhöz illő öltözéket.

Kiemelt kép: Daniel Pockett/Getty Images.

Cikkfotó: Handout/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés