Rita Ora le sem tagadhatná, hogy szenvedélyes kapcsolatot ápol a lábbelikkel, olyannyira, hogy nem csak a szekrényében gyűjti az ékes darabokat, hanem évek óta kreatív ötleteivel színesíti a cipőmárkák kollekcióit. Az énekesnőnek nagyon fekszik a cipőtervezés, idén sem maradhat ki a neve a feltűnően vagány, és a nőies gyűjteményekből.

hirdetés

Az elmúlt években a pop világa mellett a cipőiparban is felkapottá vált Rita Ora neve. Az énekesnő számos márkával vállalt együttműködést a tervezőasztal mellett, vagyis, nem csak a nevét adta egy-egy kollekcióhoz, hanem a tervezési folyamatba is beleszólást nyert.

Bár legsikeresebb kollaborációja a Deichmann 2019-es őszi-téli kollekciójával kezdődött, már korábban is szoros kapcsolat fűzte a cipőkhöz. 2015-ben például az Adidas tavaszi-nyári repertoárjához adta inspirációit, melyekkel a sneakereken túl a sportos ruhák külalakját is színesítette.

Majd 2018-ban Giuseppe Zanotti olasz divattervező mellé szegődött ötletgazdának, egy közös cipőkollekció erejéig. A Deichmann nagyköveteként azonban nem csak egy szezonra szólt a közreműködése, így elég gyakran találkozhatunk a különleges kreációival.

Most a ShoeDazzle engedett szabad utat Rita Ora kreativitásának, és persze, ebből a partnerségből is remek cipőgyűjtemény született. A színes csizmák mellett a vagány, és letisztultan nőies darabokra is hangsúlyt fektetett az énekesnő.

Rita Ora már megint cipőket tervezett, és milyen jól tette!

Az énekesnő a popos, ugyanakkor elegáns színpadi stílust vitte át a mindennapi, hordható cipődivat világába, amit a tőle megszokott vagánysággal fűszerezett. A ShoeDazzle legújabb repertoárjában megtalálhatóak az állatmintás csizmák és bokacipők, a fűzős lakkbakancsok és a velúr combcsizmák, valamint a kristályokkal díszített meztelenszandálok.

Az énekesnő saját maga népszerűsíti az ötleteivel gazdagított darabokat, méghozzá a kilencvenes évek stílusában. Bár a kampányban a lábbelik sokrétűségére szerette volna fektetni a hangsúlyt, zsigerből túltolta a szexi kisugárzást, így meglehetősen nehéz kizárólag az általa viselt topánokra koncentrálni. A koncepció adta magát: Rita Ora hangszerekkel pózol, mint egy vérbeli popcsillag, de egy retró magnó is megjelenik a képben, a múltidéző divatra utalva.

 

A merész stílusmixek azt bizonyítják, hogy nem csak a szolidan nőies öltözékekhez passzolnak ezek a cipőkreációk: a biciklisnadrággal és blézerkabáttal összeboronált pink combcsizma, az overall mellé rendelt magas sarkú, fűzős cipellő, valamint a sztreccs miniruhával kombinált bakancs mind-mind a kreativitás szabadságát hirdeti, mely az idei divat katalizátora.

Kiemelt kép: David M. Benett/Dave Benett/Getty Images.

Képgaléria képei: Rita Ora x ShoeDazzle/ShoeDazzle.

  • Megosztás:
hirdetés