Az extrém cipők egyre több márka kínálatában bukkannak fel, és sokszor el sem tudjuk képzelni, hogy mégis hova lehetne felvenni őket. A különleges darabokat kevesen merik bevállalni, ami nem csoda. Ám ez a nő valóságos gyűjteménnyel rendelkezik a szokatlan lábbelikből!

hirdetés

A kiegészítőknek sokkal nagyobb a szerepe, mint azt elsőre gondolnánk. A jól megválasztott cipő, táska képes az egész megjelenést feldobni, anélkül, hogy túlzásba esnénk. A feltűnőbb lábbelik izgalmassá teszik még az unalmasnak vélt alapdarabokat is. Ezt felismerték a legnagyobb divatházak is, ezért egyre több túldíszített darabot dobnak a piacra.

Szenvedélyesen gyűjti a lábbeliket, de csak az extrém cipők érdeklik

A finom, nőies lábbelik mellett megjelentek az őrült fazonvariációk is, amelyek sokszor meghökkentőek. Bár az extrém cipők viseléséhez nem kevés kreativitásra és magabiztosságra van szükség, mégis vannak, akik simán bevállalják őket. A Nagy-Britanniában élő Katt egész gyűjteménnyel rendelkezik a szokatlan kreációkból, és a házi kollekciójának köszönhetően, egyre népszerűbb a közösségi médiában.

Kislányként a legtöbben rajongtunk a Disney-mesék varázslatos világáért. Úgy tűnik, a fantáziavilág még felnőttként sem ciki, így néhány gyártó ráállt a mesefigurás lábbelire. Az Ariel-csizma után, a Szépség és a Szörnyeteg-magassarkú már kifejezetten szolidnak tűnik.

A karácsonyi pulcsik után megérkeztek a cipők, amelyek csillogással, manókkal és diótörőkkel emelik az ünnep fényét. Jövőre ne felejtsük el ezt a remek lehetőséget!

Ha még ez sem lenne elég, akkor viselhetjük akár az egész adventi naptárat, vagy remélhetjük, hogy a lábunkon lévő Grincs nem lopja el a karácsonyt.

Úgy tűnik, a cipő sarka bármiből készülhet, akár még hógömbökön is járkálhat az ember, ha ahhoz szottyan kedve.

A tűsarkakon tipegés kifejezetten unalmasnak és régimódinak számít, ha sétálhatunk unikornisokon, manókon, flamingókon, vagy dinókon.

Katt az elmúlt években valóságos gyűjteményt halmozott fel az extrém cipőkből, amelyeket különféle üzletekben vásárol meg. Annyi lábbelivel rendelkezik, hogy már külön szobában kell őket tárolnia. Naná, hogy az ötórai teázást is fel tudja dobni egy alkalomhoz illő darabbal.

 

Kiemelt kép: Irregular Thinking / Instagram. 

  • Megosztás:
hirdetés