Rihanna az utóbbi években egyre inkább a divatvilág felé fordult, hiszen már szokásává vált, hogy rendszeresen megörvendezteti a rajongóit vagány ruhákkal és szexi fehérneműkkel. Valentin-nap alkalmából a 32 éves énekesnő is belebújt az egyik piros szerelésbe.

hirdetés

A tavalyi évben volt pár nagyobb dobása Rihannának: elég csak a különleges virtuális divatbemutatóra gondolni, ahol még Demi Moore is a modellek között volt, vagy a szokatlan karácsonyi kollekciójára. Természetesen a Valentin-nap sem múlhat el szexi fehérneműk nélkül, így a Savage X Fenty kreációi ismételten felforrósítják a hangulatot.

Rihanna fehérneműmárkája továbbra is a női sokszínűséget helyezi a középpontba, így a karcsú modellek mellett, a telt idomokkal rendelkező nők is rendszeresen felbukkannak a bemutatókon, illetve a kampányokban. A 32 éves énekesnő szintén gyakorta reklámozza az általa megálmodott csipkecsodákat, és még a merészebb daraboktól sem riad vissza.

Rihanna vadító fehérneműben forrósítja a hangulatot

Rihanna ismét a gyűjtemény egyik legkevesebbet takaró darabját öltötte magára. A neccanyagból készült melltartó nem sokat bíz a képzeletre, az énekesnő melleit csak két apró szívecske takarja ki.

A híresség Marylin Monroe ikonikusnak számító frizuráját viseli. A szerelése csillogó ékszerekkel egészül ki, és természetesen az elmaradhatatlan fényes, latexkesztyű sem hiányozhat a képről.

A különleges kreációk köré látványos kampányt húztak fel a kreatív szakemberek. A kollázsok inspirálta képeken a szexis fehérneműk minden szögből láthatóak. A csillárok és a különleges apróságok pedig igazán vintage hatásúvá teszik a végeredményt.

A vadító, piros szerelés mellett, egy fekete necc-csodában is megvillantotta formás idomait az énekesnő. Az összeállításra a retró focistafrizura teszi fel a képzeletbeli koronát.

Természetesen Rihanna mellett egy tucat modell is tiszteletét tette a Savage X Fenty fotózásán. A diverzitás most is megjelenik, hiszen a kampányban eltérő testalkatú nők szerepelnek.

 

Kiemelt kép: Samir Hussein / Getty Images.  

  • Megosztás:
hirdetés