Idén jobban fókuszba kerülnek az egyszerű frizurák, így a copfok, fonatok, félig feltűzött hajviseletek elsőbbséget élveznek majd tavasszal, és mivel is lehetne izgalmasabbá tenni őket, mint egy jól irányzott masnival!

hirdetés

A tavaszi divat leporolja és felfrissíti a hatvanas évek kedvelt irányzatait, emellett a francia sikk és az egyszerű frizurák trendje is egyre jobban felerősödik, ennek köszönhetően visszatérnek a masnival díszített hajviseletek.

Bár a szalagok, masnis csatok és bokrétás hajpántok nem új keletű hajkiegészítők, most kortól függetlenül bárki bevetheti ezeket a bájos stíluselemeket, akár az elegancia, akár a retró hangulat fokozására.

Kép: Edward Berthelot/Getty Images.

Az egyszerű frizurák masnival még mutatósabbak

Lassan parkolópályára kerülhetnek a sapkák, ami új lendületet adhat a hajformázási kedvnek. Ám idén nem kell túlgondolni a mindennapi hajviseletet, a divat ugyanis az egyszerű frizurák mellett teszi le a voksát, mint amilyen egy szimpla alacsony copf, a balerinakonty vagy a klasszikus háromágú fonat, amely masnival megbolondítva még jobban mutat.

A rövidebb hajfazonoknál a félig feltűzött módi lehet a nyerő, így akár egy bársony- vagy szaténszalaggal pillanatok alatt letudhatod a frizurádat, ezekkel ugyanis pofonegyszerűen kötheted össze a tincseidet.

A trükközés sem túlságosan komplikált a masnival megálmodott frizurák esetében. Ha nincs masnis franciacsatod, a fogas csatra is ráapplikálhatod a bokrétára kötött szalagot.

A könnyed elegancia, a kislányos báj és a romantika egyaránt felerősíthető az egyszerű, masnis frizurák segítségével, rajtad áll, melyiket hangsúlyozod jobban az öltözéked stílusával.

A hatvanas évek újragondolt trendjei, az ártatlanságot sugalló balletcore stílus divatelemei, a francia sikk lezseren elegáns és letisztult jegyei tökéletesen harmonizálnak a masnis copfokkal, kontyokkal, szimpla hajfonatokkal.

Képek: Edward Berthelot/Getty Images.

 

Jennifer Lopez is remek példát hozott nemrég a hatvanas évek hangulatát megidéző hajviseletre, a flippy lobfazont bokrétára kötött szalaggal tette még bájosabbá.

Kiemelt kép és cikkfotók: Edward Berthelot/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés