Ideális esetben a nyári bikinitest télen készül, hiszen a fogyás, az alakformálás és az izomfejlesztés sem megy egyik napról a másikra. Ezek a gyakorlatok nem kímélik a hasi zsírpárnákat.

Bár jelen pillanatban csak távoli ábrándnak tűnik a perzselő napfényben úszó strand, ha nem akkor akarunk szembesülni a téli nassolások hozományával, amikor berobbannak az üzletekbe a legújabb fürdőruhák, ideje felmérni a helyzetet, és cselekedni.

Sajnos a hasra rakódott úszógumiktól a legnehezebb megszabadulni, ezért, ha elhatároztuk magunkat, érdemes összetett edzéstervvel készülnünk. A célzott, lokális gyakorlatok csodásan leszálkásítják az adott területet, de a fogyáshoz – különösen nagyobb zsírpárnák esetén – pulzuspörgető kardió torna bevetésére is szükség lesz.

Az alábbi feladatsorok főként az izomfejlesztésben és -feszesítésben jeleskednek, azt azonban nem árt tudni, hogy az izomzat erősítése az anyagcsere-működésre is kedvező hatást gyakorol. Az izomtónus növekedésével ugyanis csökken az elraktározott testzsír.

Ha az alábbi hasizom-erősítő edzést kitartóan végzed úgy, hogy napokra felosztva kardió testmozgással kombinálod, biztos, hogy nyárig eléred a kívánt eredményt, és deszkalapos, feszes hassal feszíthetsz a strandon. A videóban szereplő hölgyemény kockahasa motiváló erővel bírhat.

  • Megosztás:
hirdetés