Egy szexi fehérnemű nem csupán a csábítás eszköze lehet, nem feltétlenül más kedvéért érdemes beruházni a dögös darabokra. Ha valaki akár testi, akár lelki értelemben véve tenni szeretne magáért, az nem merül ki a rendszeres testmozgásban és az átgondolt étkezésben, de még a mindennapos sminkelésben sem. Egy csinos fehérnemű viselése sokkal többet rejt magában, hiszen olyan dologra hat, ami sokszor nehezen stabilizálható, ez pedig nem más, mint az önbizalom.

hirdetés

Az alakot kiemelő ruhák beszerzése sem feltétlenül elegendő ahhoz, hogy nőiesnek, stílusosnak érezze magát az ember lánya. Sokan úgy gondolják, ami nem látszik, az nem is számít. S bár való igaz, hogy a ruhák alatt megbúvó alsóneműt gyakran senki más nem látja, csupán maga a viselője, éppen ő az, aki számára fontos lehet, hogy mit is vett fel az aznapi szett alá.

Az, hogy mely darabok számítanak önbizalom-növelőnek, maximálisan egyénfüggő. Nem feltétlenül kell luxusmárka, csipke vagy selyem, ha nem az teszi boldoggá az illetőt. A lényeg az, hogy miben érzi jól magát, melyik fazon érezteti vele azt, hogy csodálatos nő, úgy, ahogy van.

 

A tökéletes fehérnemű viselése az önbizalom növelésének kulcsa lehet

Az általános közérzetre jelentős hatással van, a szimpla hétköznapokon is beválhat

Sokan csak fontosabb alkalmakkor veszik fel az „ünneplős fehérneműt”, míg hétköznapokra meghagyják a jó öreg kinyúlt, kopott, de kényelmes darabokat. Ám nem csupán elegáns ruhák esetén érdemes megadni a módját. A szimpla napokon éppolyan jelentős hatása lehet egy-egy csinos, szexi darabnak, mint a nívós események idején. Ráadásul az elegancia és a kényelem nem feltétlenül üti egymást.

Lehet, hogy senki nem látja, mégis felturbózza az önértékelést egy dögös darab. Már csak a tudat elég lehet ahhoz, hogy a viselkedés megváltozzon. Magabiztosabb lehet az, aki erre az apró részletre odafigyel, megváltozhat a tartása, összességében pedig a belső érzelmek pozitív kisugárzással társulnak majd, így vonzó hatás érhető el.

Ahogy egy csinos ruha, vagy egy szépen felkent smink, úgy a tökéletes alsónemű is segít abban, hogy valaki jobban érezze magát a bőrében. Bár tény, hogy egyszerűbb felkapni valamit, ami a fiók tetején hever, érdemes tenni egy próbát, hogy mennyiben változtatja meg az aznapi hangulatot egy elegánsabb, finomabb fehérnemű választása.

Egy fontos találkozó alkalmával tuningolja az önbizalmat

A szimpla hétköznapokon, valamint az elegáns megjelenést igénylő eseményeken felül számos olyan dolog történik egy emberrel élete során, amikor az utolsó energiafoszlányokat is össze kell gyűjtenie. Egy állásinterjú vagy fontos találkozó esetén nem csupán a megnyerő hatás miatt szükséges figyelni a részletekre.

Ha valaki úgy indul el otthonról egy olyan meetingre, ami akár mérföldkő is lehet az életében, hogy kényelmes, mégis különleges darabra esett a választása, garantáltan magabiztosabb és elragadóbb lesz. Ez mind belülről fakad. Abban az esetben, ha valaki tudja, hogy még erre az apró részletre is odafigyelt, megállíthatatlannak érezheti magát. Csinos fehérnemű viselése esetén az önbizalom szintje az egekbe szökhet.

 

Bizonyos fazonú ruhák nagyobb odafigyelést igényelnek

Egyes ruhadarabok szó szerint igénylik a csinos, szexi fehérneműt. Hiába rendkívül vonzó maga a ruha, ha az alatta viselt alsónemű nem passzol hozzá igazán. Bár sokan úgy gondolják, úgysem látja senki, mit vesznek fel a trendi darabok alá, számos fazon esetén szembetűnővé válhat, hogy az illető nem fordított nagy energiát a választására.

Bizonyos nadrágok alatt rendkívül látható egy bevágó vagy túl vastag anyagú darab, a bugyi vonala hatalmas kellemetlenséget okozhat. Igaz ez a melltartóra is. Hiszen ha rossz a méret, vagy nem megfelelő a vonalvezetés, kapásból elrontja a gyönyörű blúz vonzó hatását. Nem beszélve arról, hogy egy kilógó, elnyúlt gumírozású pánt, vagy egy fehér felső alól átütő rikító szín borzalmasan tönkre tudja tenni az összképet, hiába a divatos, csinos fazonú ruha.

A szépség nem írhatja felül a kényelmet

Azért nem szabad átesni a ló túloldalára sem, mert máris visszájára sül el a dolog. Sokszor a különleges, igazán szép darabok roppant kényelmetlenek lehetnek, ám a kettő nem jár kéz a kézben. A túlzottan szoros fazonokkal nem árt vigyázni, hiszen akár az egészség is lehet a tét. A push up sem mindig vezet jóra a melltartók esetében, mindennapos viselésre abszolút alkalmatlan. Sőt, a fazont is elronthatja, ha túlzottan felpolcolja, nyakba emeli a ciciket. Az efféle praktikákkal jobb a realitás talaján maradni.

Ha valakinek érzékeny a bőre, a varrás- és merevítőmentes fehérneműk, valamint a légáteresztő, mikroszálas anyagok közül érdemes válogatni, melyek nem csak sportos, hanem kifejezetten szexi változatban is kaphatóak. A komfortérzethez és a dekoratív összeképhez az úgyszintén hozzájárul, ha kellőképpen rugalmas, és az alkathoz passzoló a fazon. Hiába formál vonzó dekoltázst a melltartó, ha puklikat szorít fel a lapockánál, vagy felcsúszik a hónaljba. Az efféle bakik sajnos a ruhán keresztül is árulkodóak.

Manapság rengeteg olyan fehérnemű vásárolható meg, ami igazán csinos, miközben a kényelemről sem kell lemondani. Ráadásul tényleg nem az számít, hogy milyen csipke díszíti, vagy milyen márka az adott alsónemű. Mindenki személyre szabottan megtalálhatja a számára leginkább megfelelő, önbizalomnövelő darabot.

Képek: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés