Legújabb kollekciójával a Victoria’s Secret lefektette a 2022-es fehérneműdivat alapjait. Ha egyszerűen kellene jellemezni az idei trendet, azt mondanánk, elképesztően szexi, nőies darabokra lehet számítani, dögös csipkével és előnyös vonalvezetéssel. A tervezők már sokféle testalkatban gondolkodnak, így a divatos fazonkialakítások nem csak vékony és kis mellű nőkön mutatnak jól.

hirdetés

A Victoria’s Secret kálváriája nem ismeretlen a divatban jártasak számára, a szemléletváltás ebben a kampányban is egyértelműen jelen van. A fehérneműmárka jelentősen visszavett a retusból, a képeken sokkal természetesebb, életszerűbb formákat jelenítenek meg. Nemcsak a kollekció, a modellválasztás is zseniális: a gyönyörű Adut Akech és a csodás, 29 éves plus size modell, Paloma Elsesser mellett Hailey Bieber népszerűsíti a falatnyi darabokat.

A téli szezonra tervezett kampány tematikája magával ragadó, tökéletesen szemlélteti, hogy a nőiesség és a kényelem kéz a kézben járhat. Van egy kis kettősség az elgondolásban, a Frozen Flowers névre keresztelt kollekció ugyanis javarészt virágmintás darabokat tartalmaz, amivel már meghinti a fagyos környezetet a tavasz szelével. Az összhatás nagyon ütős lett.

Irtó szexi darabok vezetik fel az idei fehérneműdivat stíluseszenciáit

A Victoria’s Secret téli fehérneműi kifejezetten előnyösek, gyakorlatilag mindenkinek jól állnak, rendelkezzen az illető bármilyen alkati adottságokkal. Szerencsére már nem csupán a nadrágtrendek hagyták el az alaktalan csípőfazont, az alsóneműk esetén éppúgy ritkán találkozni ezekkel az előnytelen típusokkal. A Frozen Flowers fehérneműk magasan szabott, kényelmes és csinos vonalvezetéssel rendelkeznek.

A melltartók push-up fazonúak, gyönyörű dekoltázst formálnak. A felhasznált anyagok között a szexi csipke dominál leginkább, néhol teljes egészében ezt az irtó dögös matériát választották, ám egyik-másik fehérnemű esetén csak mikrocsipke jelenik meg. Összességében cseppet sem keltenek kihívó hatást, sokkal inkább az elegáns és nőies jelzők passzolnak a kollekció darabjaihoz.

A színeket tekintve a tipikus feminin tónusok uralkodnak. A rózsaszín és a lila árnyalatok jelennek meg főként, melyek már a tavaszi divatszíneket is előrevetítik. Nem túl kirívóak, így gyakorlatilag bármilyen ruhadarab alatt bátran viselhetők.

A kollekció varázsa az egyszerűségében és az előnyös fazonokban rejlik. Hihetetlenül csinos alakot formálnak, bárkinek jól állnak és észbontóan szexik. Többféle méretben beszerezhetők, így mindenki megtalálhatja a számára tökéletesen passzoló, legkényelmesebb stílust és szabást. A melltartók szabásánál már nem csak a kis mellek kerülnek előtérbe, és a bugyik kialakításánál éppúgy gondoltak a csípőben erősebb, valamint a teltebb alkatokra.

Kiemelt kép: Zoey Grossman/Victoria’s Secret.

  • Megosztás:
hirdetés