Sokszor csak apróságokkal kell trükközni, hogy a megjelenés nőiesebbé és kifinomultabbá váljon. A blogger a fiatalító öltözködés mestere, pedig tényleg nem gondolja túl hétköznapi szettjeit. Tippjei aranyat érnek!

hirdetés

Fiatalító öltözködés egyszerűen: a blogger zseniális trükkökkel ügyeskedik

Habár az ember lánya mindig igyekszik sikkesen, nőiesen összeválogatni a ruhadarabokat, egyszer eljön az a pont, amikor az általános elvárásokat már a fiatalos megjelenés is kiegészíti. Legalábbis sokakat foglalkoztat az a kérdés, hogyan lehet az öltözködéssel frissebbé, könnyedebbé, modernné tenni a megjelenést?

Tulajdonképpen a fiatalító öltözködés titka éppen abban rejlik, hogy nem azon kell erőlködni, hogyan tűnhet öt-tíz évvel fiatalabbnak a viselője. A harmonikus, sikkes, nőies és egyedien vonzó összeállítások alapból kortalanná teszik a megjelenést, nem öregítik a külsőt komor, fásult, egyhangú részletekkel.

A galériában mutatjuk, hogy a csinos blogger milyen szuper egyszerű trükköket alkalmaz a hétköznapi öltözködés során.

 

Bár sokak szerint vannak olyan trendek, amelyek csupán egy adott korosztály számára ideálisak, a blogger határozottan elzárkózik a korcsoportok szerinti kategorizálástól. Egyáltalán nem foglalkozik azzal, hogy hány éves, csupán a saját stílusára, ízlésére formálja a legújabb divattrendeket. Simán bevállalja a merészebb, ütősebb és vagányabb darabokat is, persze ilyenkor mindig figyel arra, hogy miként illeszti be őket az aktuális összeállításába.

A kifinomult nőiesség erejében hisz, úgy gondolja, hogy ezáltal határozottan megőrizhető a fiatalos kisugárzás. A kor előrehaladtával nem kell lemondani a sikkes, modern ruhadarabokról, a színekről és a finom anyagokról sem. Érdemes teret engedni az izgalmas holmiknak, a különleges stílusvariációknak és az öltözködést önkifejezésként kell alkalmazni.

A blogger nem hagyja, hogy ellaposodjon a mindennapi megjelenése, ezáltal ő maga sem érzi úgy, hogy a bűvös negyvenes és ötvenes a hatalmába kerítené. A divat segítségével megőrzi magabiztos kisugárzását, így tényleg senki nem mondaná meg róla, hogy valójában hány éves.

Kiemelt kép: Jeremy Moeller/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés