Gyakran szembesül az ember melltartó vásárlásakor azzal a problémával, hogy kiválaszt egy szép darabot, a kosár is stimmel, mégis amikor felpróbálja, valahogy nem mutat szépen és nem kényelmes viselet. Ennek az oka az, hogy nemcsak a méretezésre kell figyelni, hanem arra is, milyen a mellforma, ugyanis csak az ahhoz passzoló kosárban mutatnak majd szépen a keblek.

Ezek a leggyakoribb mellformák

Aszimmetrikus / Asymmetric

Ennek a formának a lényege, hogy a két mell nem egyforma méretű, az egyik kisebb vagy nagyobb, mint a másik. Ehhez a típushoz legjobban a push up, a T-shirt és a full coverage típusok valók.

Atletikus / Athletic

Ez a forma az úgynevezett kis cici, ami jellemzően széles és lapos. Jó választás neki a push up, a merevítő nélküli, és a mély kivágású front closure fazon.

Csengő vagy harang forma / Bell

Ez a melltípus fentről lefelé szélesedik, tehát a mell alsó része jóval teltebb, mint a felső. Nagyon előnyös az ilyen cicik számára a T-shirt, a balconette és a full coverage fazon.

Kelet-Nyugat / East West

Az olyan melleket nevezik így, amelyek egymástól távol ülnek, és a bimbók az ellentétes irányba, kifelé néznek. A push-up, a front closure, és a pánt nélküli fazonok mutatnak a legjobban rajta.

 

 

Laza mellek / Pendulous

Ez általában a kissé petyhüdt formára értendő, amikor az ernyedt mellizmok már nem tartják helyén a mellet és a bimbók is lefelé néznek. Ezt a formát szépen ellensúlyozza a push-up, a T-shirt, és a keresztpántos melltartó.

Kerek idomok / Round

Ez az ideális mell, amikor a mellek egyforma méretűek és szép kerekded forma jellemzi őket. A balconette, a T-shirt, és a pánt nélküli fazonok is szuperül mutatnak rajta.

Karcsú forma /Slender

Ez a típus keskeny melleket és lefelé néző bimbókat takar. A push-up, a merevítő nélküli és a front closure darabok hangsúlyozzák szépen ezt a formát.

Széles keblek / Side Set

Ez a forma annyiban különbözik a kelet-nyugattól, hogy a bimbók nem néznek ellentétes irányba, csupán távon ül egymástól a két mell. Legjobb választás ehhez a formához a push-up, a front closure és a T-shirt fazon.

Képek: Getty Images, Pinterest.

  • Megosztás:
hirdetés