A melltartópánt hasznos, de sok bosszúságot okoz. A legdivatosabb partiöltözéket is tönkre tudja tenni, ha hívatlanul befurakszik a képbe.

Nagyon illúzióromboló tud lenni, amikor egy alapvetően nőies, elegáns ruha alól kivillan a fehérnemű pántja vagy csatja. Sajnos ez még mindig gyakori probléma, hiszen megszaporodtak a kínálatban a mélyen dekoltált és hátul kivágott ruhák, bár azért nem lehetetlen dolog olyan melltartófazont vásárolni, ami jól passzol az efféle szabásokhoz.

A pánt nélküli melltartók nagyon praktikusak a partiöltözékekhez, ugyanakkor macerásak is, hiszen a kis melleken a tapadó csíkok ellenére sem maradnak meg csúszkálás nélkül. A szilikonpántokat már illene örökre a feledés homályába taszítani, hiszen egyáltalán nem láthatatlanok – csillognak a bőrön -, valamint a testhőmérséklet hatására könnyen kinyúlnak, hullámossá válnak, ami szintén nem szép látvány. Ha mindenképp ragaszkodsz a pántos fehérneműhöz, érdemes átalakítható megoldást választanod, de az sem nagy baj, ha maradsz a klasszikus verzióknál.

Néhány elmés trükkel ugyanis könnyedén kiiktathatod a pántokat a képből, attól függően, hogy milyen a ruha dekoltázsa, vagy mennyire mély a hátkivágása. Az alábbi fortélyok jól jöhetnek, ha buliba mész, és csinos szerelésbe öltözöl, de máskor is elsütheted ezeket a praktikákat.

  • Megosztás:
hirdetés