Az 54 éves színésznőnek a vérében van a nőiesség, Nicole Kidman stílusa elragadó és kifinomult. Szinte minden öltözékével inspiráló és emlékezetes divatpillanatot okoz, s teszi mindezt úgy, hogy öltözködése cseppet sem kihívó, túlzó vagy mesterkélt.

hirdetés

Nicole Kidman stílusát már a kilencvenes években is sokan másolták. Nem csak göndör fürtjeivel teremtett divatot akkoriban, hanem a farmeres-inges, valamint a nőies szereléseivel is gyakran inspirálta rajongóit.

Kifinomult ízléssel bír, nagyon jól tudja, hogy mi az, ami jól áll neki, és ezt előszeretettel meg is mutatja a kamerák előtt. Csak és kizárólag a jó ízlés határain belül válogat a ruhák között, ettől függetlenül bátran választ feltűnőbb darabokat.

Nicole Kidman elegáns stílusa az arany középút elvén működik

Ha csillog, a fazon egyszerű

Az 54 éves színésznő valódi divatikon, ha a vörös szőnyeges megjelenésről van szó. Imádja a csillogó darabokat, ezekkel a kreációkkal garantáltan emeli az est fényét. Nagyon jól állnak neki ezek a kissé feltűnő, ám mégis kifinomult ruhák. A sötét színek kiemelik hamvas, világos bőrtónusát, de a nude és pezsgőszínű árnyalatok is jól passzolnak hozzá. Gyakran választ testhez simuló szabásvonalat, mely finoman hangsúlyozza nőies alakját.

A cipők terén is rendszerint jó döntést hoz, általában bokapántos magassarkút visel. Ezek a fazonok kiemelik a vékony bokát, így kifejezetten előnyösek számára. Meglehetősen sudár alkat, hosszú lábakkal megáldva, így nem kell amiatt aggódnia, hogy egy zártabb, hosszabb ruhafazon összenyomja a sziluettjét.

Amikor csillogó anyagú kreációt választ, gondosan ügyel arra, hogy a ruha fazonja tartózkodjon a túlzásoktól. Mindenből egy picit adagol, az arany középút elvét követve: az egyszerű vonalvezetést maximum egy combig futó hasíték, vagy néhány szolidan ringatózó fodor, esetleg egy garbós nyakmegoldás töri meg.

A vadító vörös zseniális választás

A vörös szín észbontóan nőies árnyalat, pláne akkor, ha a ruha szabása sem mindennapi. Nicole Kidman elképesztően tudja viselni ezt az erőteljes, figyelemfelkeltő tónust. Ügyesen játszik a rúzs árnyalatával is, hol erősebb, hol pedig halványabb színt választ a sminkhez.

A pirossal könnyedén túl lehet lőni a célon egy neves eseményen, ezért nem árt óvatosan bánni vele. A színésznőtől érdemes ellesni pár trükköt, hogy kellően visszafogott, kifinomult és nőies legyen a megjelenés. Nem viszi túlzásba az ékszereket és a kiegészítőket, ezzel az összhatás nem lesz túlzó és tömény.

Visszafogottan szexi

Nicole Kidman többnyire a kisugárzásával éri el a szexi összhatást, de a stílusával is rásegít picit. A megjelenése úgy figyelemfelkeltő, hogy nem mutat túlzottan sokat magából. Egy egészen egyszerű trükknek köszönheti, hogy minden alkalommal lenyűgözően csinos és vadító a külleme. A színésznő nem feltétlenül preferálja az elöl mélyen kivágott, sokat mutató darabokat, inkább a hátát szabadon hagyó kivágásokat kedveli. Nőiességét finom, konszolidált módon hangsúlyozza, sohasem él közönséges eszközökkel az öltözködés terén sem.

Egy garbós, első ránézésre sokat takaró fazon is lehet csinos, a lágy esésű szabás pedig még inkább lágyítja az összhatást.

 

Vannak alkalmak, amikor kevéssé kivágott darabokat választ. A csipke és a hátrészen enyhén dekoltált szabás együttes játéka figyelemfelkeltő, mégis visszafogottan nőies külsőt eredményez.

Nadrágban is nőies

Mi is lenne kifinomultabb egy hófehér ruhánál? Meglepő lehet a válasz, de egy fehér nadrágkosztüm legalább olyan káprázatos lehet. Nicole Kidman nadrágban is hihetetlenül nőies, csinos alakján észbontóan mutatnak ezek az elegáns szabású kreációk. A letisztult összképet kissé megtörik az ingen látható fodrok, ezzel kellő játékosságot visz a megjelenésébe. Az összhatás egyszerűen lenyűgöző.

 

A nadrágos összeállítások nem csak kosztüm formájában zseniális választások. A színésznő egy egyszerű fekete nadrágot éppolyan nőiességgel és kifinomultsággal tud viselni. A felsőn található kis csipke, valamint az állatmintás zakó már önmagában garantálja a szexisen visszafogott, divatosan elegáns külsőt. Nicole Kidman a legegyszerűbb szettekből is kihozza a maximumot.

 

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-GriffinFilmMagic/Getty Images.

Cikk képei: Steve Granitz/WireImage/Gary Gershoff/WireImage/Jon Kopaloff/Gregg DeGuire/John Shearer/WireImage/J. Merritt/Venturelli/WireImage/Michael Loccisano/George Pimentel/source credit/Emma McIntyre/Getty Images.

  • Megosztás: