A divat hullámzó változása nem csupán az utcai viseletben tükröződik, az alsóneműk ugyanúgy évről évre új dizájnnal és fazonban jelennek meg. Egyrészt hasonulnia kell az éppen aktuális ruhatrendekhez, hiszen minden kivágott holmihoz más melltartó passzol igazán, másrészt pedig egy női ruhásszekrénynek igencsak fontos elemei ezek a szexi darabok, néha pedig nem árt a stílusfrissítés a léleknek sem. Bella Hadid tökéletes alakján mutatta meg, milyen is az igazán csinos, előnyös és sikkes fehérnemű.

hirdetés

A fehérneműdivat legalább annyira változó, mint amit az utcai öltözködésben látni lehet. Rendszerint más fazonok számítanak különösen trendinek, és sokszor a régi idők népszerű elemei vegyülnek a modern irányzatokkal. A Victoria’s Secret a hatvanas évek szexi részleteit emelte be a Valentin-napi kollekciójába.

 

Nem csak Bella Hadid idomain mutat jól a csábító fehérnemű: a babydoll sokféle testalkathoz passzol

A hatvanas évek pin-up lányait gyakran fotózták csinos kis babydollban. Az akkor népszerű, szexi fehérnemű ismét visszatér a hálószobákba. Ezek a darabok kifejezetten érzéki, mégis visszafogott formában jelennek meg. Vékony anyagukon átsejlenek a vonzó, nőies vonalak, ezáltal pimaszul szexivé varázsolják a megjelenést. Igaz, Bella Hadid kifogástalan alakján mutatja be a kampány ezt a dögös fazont, de dúsabb idomokon szintén fantasztikusan mutat az A vonalban szélesedő, nőies szabás.

 

A fazonok egyszerűek, mégis roppant előnyösek. A bralette stílusú melltartók kényelmesek, mégis hihetetlenül szexi külsőt kölcsönöznek. Emellett a letisztult, minimalista vonalvezetés dominál a kollekcióban. A bugyik magasan, V alakban futó ívei karcsúsítják az alakot, kiemelik a nőies vonalakat, hiszen optikailag nyújtják a lábakat, miközben a csípő vonalát éppúgy keskenyítik.

A Victoria’s Secret ráadásul nem csupán a gazellaalkatú hölgyeknek kedvez, nagy hangsúlyt fektet a pozitív testkép hangsúlyozására. A retust sem vitték túlzásba, Bella Hadid a hátsóján megjelenő striákat is felvállalta.

Az idei fehérneműdivat újra magával hozza a csipke varázsát, ami talán a legszexibb, leginkább érzéki eleme minden alsóneműnek. A finom, aprólékos részletektől válik igazán egyedivé és vonzóvá a kollekció minden darabja. A csipkéből kialakított virágmintázat különösen a régi idők hangulatát idézi. Ez a korábbi trend őrülten megdobja a nőiességet, illetve fokozza az önbizalmat.

Idén nem csupán a menyasszonyi ruha alatt bújik meg a harisnyakötő, a fehérnemű mellé éppúgy dukál ez a szexi kis kiegészítő. Csipkével, fodorral és egy kevés tüllanyaggal kombinálva hihetetlenül vonzóvá varázsolja a megjelenést.

Ebben a repertoárban szuperül keverednek egymással a modern fazonok és a vintage díszítőelemek, amitől csak még különlegesebb a felhozatal.

Kiemelt kép: victoriassecret/Instagram.

  • Megosztás:
hirdetés