Sydney Sweeney stílusa abszolút a nőies darabokon alapszik, a fiatal színésznő pontosan tudja, hogyan emelje ki fantasztikus alakját a megfelelő fazonokkal. Mindig dögös és csinos szettekben kapják lencsevégre.

hirdetés

Sydney Sweeney A szolgálólány meséje és az Eufória című sorozatnak köszönhetően hamar világhírnévre tett szett. A színésznőt azonban nem csupán fantasztikus alakításai miatt kedvelik. Az elmúlt időszakban az Imádlak utálni című filmjének köszönhetően számos rendezvényen és vörös szőnyeges eseményen vett részt a rajongók hatalmas örömére, így a divat szerelmesei elleshettek néhány szuper öltözködési trükköt a fiatal sztártól.

Amellett, hogy mindig követi a divat alakulását és határozottan tisztában van a legerősebb trendekkel, azt is pontosan tudja, hogy milyen fazonokkal tudja kiemelni nőies, csinos alakját. Termete nem túl magas, legalábbis átlagosnak mondható a maga 161 centiméterével, így figyelnie kell arra, hogy a szettek nyújtsák a sziluettet, miközben az arányos formákra is figyelnie kell. Karcsú alkata mellett dús keblekkel áldotta meg a sors, a színésznő pedig remekül emeli fókuszba vonzerejét.

Sydney Sweeney stílusa a nőies elemeken alapszik

Nyakpántos, keresztpántos ruhák és V kivágás

Sydney Sweeney imádja a hátul keresztpántos ruhákat, amelyek kifejezetten előnyösen mutatnak rajta. A klasszikus pántokat általában kerüli, nyaknál átlós szabással szokott trükközni, amely optikailag nyújtja a felsőtestet. Imádja a V kivágást, amely hosszanti irányban vezeti végig a tekintetet a sziluetten, ezáltal a dekoltázsra és a karcsú derékvonalra tereli a hangsúlyt.

Képek: James Devaney/GC Images/Steve Granitz/FilmMagic/Getty Images.

 

Válltömés és puffos ujjak

Imádja a vintage divatot, a puffos ujjú és válltöméssel szabott felsők és ruhák pedig kifejezetten jól állnak neki. Bár sokak szerint dús keblek esetén nem feltétlenül ideális a ruha anyagával még inkább torzítani az alak szimmetriáját, Sydney Sweeney remek érzékkel tudja viselni ezeket a romantikus, nőies darabokat. A függőleges gombsor és a hosszanti irányban futó fodor alaknyújtó hatással bír, hiszen nem töri meg széltében a sziluettet, ezáltal a karcsúsított, testhezálló fazon mellett sem hat túlzónak a puffosan szabott ujjkialakítás.

Képek: Todd Owyoung/NBC via Getty Images/Weiss Eubanks/NBCUniversal via Getty Images/Getty Images.

 

Aszimmetrikus szabás

Sydney Sweeney imádja az aszimmetrikusan szabott ruhákat, amelyek a mellkasnál átlós vonalat képeznek. Ezek a fazonok rendkívül különlegessé és nőiessé teszik a megjelenést, sejtelmesek, mégsem túlzóak vagy kihívóak. Mindezek mellett szépen nyújtják és karcsúsítják az alakot, az egyik legelőnyösebb választásnak bizonyulnak.

Képek: The Hapa Blonde/GC Images/Presley Ann/Getty Images for LACMA/Getty Images.

 

Kiemelt kép: Todd Owyoung/NBC via Getty Images/Getty Images.

Cikkfotók: James Devaney/GC Images/Steve Granitz/FilmMagic/Todd Owyoung/NBC via Getty Images/Weiss Eubanks/NBCUniversal via Getty Images/The Hapa Blonde/GC Images/Presley Ann/Getty Images for LACMA/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés