Audrey Hepburn sikkes, kifinomult stílusa az aktuális trendektől függetlenül mindig megállja a helyét a nőies divat porondján. A gyönyörű színésznő egyszerű, ám annál kifinomultabb ruhadarabokból építette fel a hétköznapi szettjeit, melyekből könnyedén lehet ihletet meríteni. Mivel manapság tombol a retró láz, még egyszerűbb beszerezni az ötvenes, illetve hatvanas évek csinos fazonjait.

hirdetés

Audrey Hepburn stílusa ma is roppant inspiráló

Noha a divat világa folyamatosan új trendekkel rukkol elő, vannak olyan örökzöld darabok, amelyekkel soha nem lehet mellényúlni. Az igazi divatikonok ruhatára például abszolút inspirációként szolgálhat, függetlenül az aktuális divatirányzatoktól. Audrey Hepburn kifinomult, nőies megjelenéséből sokan merítenek ihletet, és igazság szerint nem is olyan bonyolult bevetni az általa alkalmazott divattrükköket. Egyszerű alapdarabokat viselt, mégis mindig rendkívül stílusos és sikkes összhatást ért el velük.

A csinos tiktokker egy videóban mutatja be, hogyan lehet elérni a letisztult, klasszikus Audrey Hepburn-stílust a manapság beszerezhető ruhadarabok segítségével. A helyzet cseppet sem bonyolult, ugyanis a retró trendek erősen tarolnak manapság, így az üzletek dugig vannak csinos, ötvenes, illetve hatvanas évekbeli fazonokkal. A turikban szintén érdemes nézelődni, hiszen rengeteg olyan second hand ruházati üzlet létezik, ahol jutányos áron beszerezhetőek a múltidéző nőies darabok.

 

Az egyszerű fekete szivarnadrág elképesztően elegáns, ráadásul a ruhatár sokoldalú kulcsdarabja. Bár semmi különleges nincs benne, a maga egyszerűségével kellően finom hatást kelt, és pont a letisztultsága az, amitől jól kihasználható. Bármivel kombinálható, akár monokróm szettekben, akár színes vagy mintás holmik mellett egyaránt megállja a helyét. Attól függően, hogy milyen darabokkal párosítod, az eleganciát, a nőiességet vagy éppen a lezser sikket éppúgy tükrözheti.

A hosszú szoknyák rendkívül népszerűvé váltak manapság, a retró trendek visszatérésével újra helyt kaptak az aktuális repertoárban. Audrey Hepburn imádta a finoman ívelő, A vonalú fazont, amellyel valóban nem lehet mellényúlni. Csodásan hangsúlyozza a karcsú derékvonalat, emellett nyújtja a lábakat, így még nőiesebbnek mutatja az alakot.

Nagyon egyszerű, mégis kifinomult ruhákat viselt. Audrey Hepburn mesterien trükközött a nőies kulcsdarabokkal. Egy laza fehér ing és fekete nadrág párosa semmilyen eseményen nem lesz túlzó, miközben a hétköznapokon is megállja a helyét. Szettjeit gyakran dobta fel egy szép kendővel, amelyet a sikkes napszemüveg tett még stílusosabbá.

Kiemelt kép: George Rinhart/Corbis via Getty Images/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés