A kortalan stílushoz a frizura éppúgy hozzátartozik, amit a tavaszi szezonban remekül lehet formálni, alakítani, különösen, ha hosszú. Nőies hajviseleteket mutatunk, melyek csodásan feldobják a megjelenést, ha végre lekerül a sapka!

hirdetés

Egy kis fantáziával a hosszú haj igencsak változatosan viselhető, nem kell nagy ördöngösségre gondolni a frizurakészítést illetően. Olykor a legegyszerűbb ötletekkel lendíthető fel igazán a tavaszi stílus, amihez egy sikkes, kortalan frizura ugyancsak hozzájárul.

Az őszülő tincsek ezüstös csillogását tökéletesen felerősítheti egy színes kendő, amelyet belecsempészhetsz a copfba, koszorúfonatba, vagy egyszerű szalagos konttyal is izgalmasabbá teheted az összképet. Bár a frizurákat bemutató blogger még fiatalságának éveit tapossa, bátran felvállalja őszbe hajló tincseit, és zseniálisan játszadozik a különféle hajviseletekkel. Ezüstös lenövése sohasem öregíti megjelenését, mindig ügyel az összecsengő részletekre.

Kortalan frizura 3 sikkes verzióban: mindegyik meghozza a tavaszi hangulatot

Míg a sapkaszezonban nem sok lehetőség adódik arra, hogy magas kontyot vagy kendővel cifrázott copfot, hajfonatot viseljen az ember lánya, a derűs kikelet meghozza a kedvet az izgalmasabb hajkészítési procedúrákhoz. Mi is illene jobban a nyiladozó virágokhoz, a romantikus tavaszi öltözékekhez, mint egy színes kendővel vagy szalaggal megbolondított frizura, melynek nőies stílusa abszolút kortalan, így bárki ellesheti a cseppet sem bonyolult lépéseket.

Bár nem csak ősz hajhoz passzolnak a fenti minivideókban látható hajviseletek, tény, hogy az élénk árnyalatokban pompázó kendő, sőt, a vele harmonizáló rúzs is remekül feldobja az ezüstösen ragyogó tincsek látványát. Ha tudsz fonni, nyert ügyed van, az első két verziónál ugyanis ez az alap, míg a harmadik változat, a szalaggal felcsavart konty semmilyen készséget, tehetséget nem igényel a frizurakészítés terén.

Az elsőnél négy hajgumira, valamint egy nagyobb méretű kendőre lesz szükséged, amit bele tudsz fonni a hajadba a videón látható trükkös módszerrel. Utána csak annyi a dolgod, hogy az elkészült copfokból koszorút készítesz a fejtetődön, a kendő megcsomózásával rögzíted, majd elrejted a textildarab kilógó végeit. Ha itt-ott kikandikál, hullámcsattal fixáld.

A második hajviselet megvalósításához középen válaszd el a hajad, készíts két vékony fonatot a homlokod mentén, majd a hurkokat széthúzva vezesd át a soron következő tincseket egészen addig, míg hátul össze nem ér a két copf. Egy dizájnos franciacsattal vagy szilikon hajgumival fogd össze őket, így szép hajkoszorú lesz a vízesésfonatból.

A harmadik opció pofonegyszerű, ha megvan hozzá a haj hossza. Készíts egy magas copfot a fejtetődön, majd a tincseket előredobva gumizd össze a hajvégeket. Fogj egy szép szalagot, ami illik a sminked vagy az öltözéked színvilágához, vezesd át a legalsó hajgumin, majd kezdd el feltekerni vele a lófarkat. Végezetül hátul köss egy szép bokrétát, igazgasd meg az így kapott kontyot, és voilà, kész is a sikkes tavaszi frizura!

Kiemelt képek: @silverstrandsofglitter/Instagram.

  • Megosztás:
hirdetés