A stílus a részletekben rejlik, így akár egy snassz szettet is nőies szintre emelhet a jól megkomponált, sikkes frizura. A kendős konty igazán bájos hatást kelt, ráadásul amilyen mutatós, épp olyan egyszerű összedobni. Ha azt gondolod, hogy neked erre nincs időd, nagyot tévedsz!

A nők zöme nagyjából hetente megéli azt a nyomasztó érzést, hogy ráunt a frizurájára, vagy azért, mert csak úgy lóg a vállára esetlenül, vagy azért, mert sietős napokon mindig ugyanúgy fogja össze.

Pedig a hosszú haj változatosan variálható, csak hát az a fránya időhiány, meglehetősen lekorlátozza a lehetőségeket. Vagy mégsem? Olyan kontyot mutatunk, ami biztosan belefér az idődbe, és akkor sem fog ki rajtad, ha nem űzöd mesterfokon a frizurakészítést.

Kendős konty pofonegyszerűen

Ősszel nemcsak a nyakba kötve lehet stílusos kiegészítő egy finom anyagú, színes kendő, hanem bizony a hajba tekerve is megteszi hatását. Nyáron nagyon népszerűek voltak a kendővel megbolondított frizurák, ám nem mindenki olyan ügyes, hogy öt perc alatt belefonja a tincseibe.

Pedig az üzletek kínálata tele van szebbnél szebb fejkendőkkel, melyek sokkal kisebbek a megszokott nyaksálaknál, ezáltal könnyebben beleapplikálhatóak a hajkoronába.

Már csak egy jó frizuraötlet kell, ami pofonegyszerűen beültethető a mindennapi rutinba, hiszen nem mindegyik kendős hajviseletet lehet ideg-összeroppanás nélkül összerittyenteni. Az alábbi videóban azonban, igazi gyöngyszemre bukkanhatsz, hiszen ez a kendős konty stílusosabbá és nőiesebbé varázsolja a megjelenést, ráadásul nemcsak ráérős hétvégeken jöhet szóba. Csak egy hajgumira, és egy szép fejkendőre lesz szükséged.

 

Kiemelt kép: Christian Vierig/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés