A szimpla kiengedett hajat sokféleképpen fel lehet dobni, néha elég egy elegáns csat vagy hajráf, de ugyanúgy megbolondíthatod az összképet egy szép és egyszerű fonással. Az utóbbi megoldás csak pár tincset érint, így nem jelent akkora macerát, mint az egész hajtömeget copfba rendezni, mégis kicsit izgalmasabbá teszi a megjelenést. Ez a három, elképesztően egyszerű trükk különleges köztes megoldást kínál, ha vacillálsz a szabadon hagyott és a fonott frizura között.

hirdetés

A mindennapok során a legegyszerűbb választás egyértelműen a szimplán megfésült, kiengedett haj vagy a lófarok. Mindkettő könnyedén megbolondítható, még csak mesterfodrász sem szükséges hozzá. Egy kis gyakorlással akár magadnak is meg tudod csinálni az alábbi szuper különleges frizurákat, hiszen a fonott tincseken kívül semmi ördöngösség nincs bennük.

Ez a 3 fonott frizura roppant különleges, és csak pár egyszerű trükk kell hozzá

Ha az arcodba lóg, ne a füled mögé tedd az elülső tincseket

Két oldalsó fonattal könnyedén kiküszöbölhető, hogy állandóan az arcba hulljanak az elülső tincsek. Nagyon zavaró tud lenni, ha rendszerint előrebukik a hosszú haj. A legtöbben ilyenkor a fülük mögé helyezik az útban lévő szálakat, mások pedig azonnal összefogják az egész hajtömeget.

 

A videóban látott megoldás sokkal különlegesebb hatást kelt, hiszen kiengedve maradhat a gyönyörű hajkorona, nem kell folyamatosan a fülek mögé pakolni a tincseket, miközben elképesztően nőies megjelenést kölcsönöz.

Mindkét oldalt válaszd le az elülső adagot és készíts belőle szimpla hármas fonatot. Végül a soron következő részből is egyenként különíts el vékony tincseket, majd húzd át őket a fonott részen. Az eredmény vízesés hatását kelti majd, ráadásul azok számára is szuper opció, akik épp lenövesztik a frufrujukat.

Fond hátra a felső réteget, na de nem akárhogy!

Aki szeretné kiengedve hordani a haját, ám nagyon sűrű és tömött hajmennyiséggel rendelkezik, bátran bevetheti ezt az egyszerű trükköt. Roppant látványos és különleges hatást eredményez ez a frizura.

 

Válaszd el középen a hajad, majd mindkét oldalt különítsd el a frizura felső részét. Ezt a részleget harmadold el, majd apró szilikon hajgumik segítségével szorosan fogd össze őket egyenként. A legelső tincset fond be szimpla hármas fonási technikával, a hátsó kettő pici copfot pedig fogd egybe. A fonatot húzd hátra, kösd hozzá a hátsó részleghez, majd ugyanezt csináld meg a másik oldalon.

Olyan lesz az eredmény, mintha egy különleges hajráfot viselnél

A hajráf ismét hatalmas divat lett az elmúlt időszakban, azonban sokan nem szeretik ezeket a kiegészítőket. Amennyiben nem passzol tökéletesen a fejformához, illetve ha hatalmas tömegű hajzuhatagot kellene megtartania, nem tudja kellőképpen ellátni a funkcióját.

 

Ez a fonott frizura elegánsabb, sikkesebb megjelenést kölcsönöz, mint egy hajráf, ráadásul egy hihetetlenül egyszerű trükk kell hozzá.

A fej hátsó részénél, felül válassz le egy közepes mennyiségű tincset, fogd össze egy szimpla hajgumival. Ezt a copfot oszd két részre, majd mindkettőt fond be egyszerű háromágú technikával. Ekkor kapsz a fejed búbján két fonatot. Elöl válaszd ketté a frizurád, majd középről, apránként haladva különíts el szálakat, ezeket pedig húzd át az elkészült fonáson.

Az összhatás elképesztően nőies és egyedi lesz! Ha még ezt is meg akarod bolondítani, összefoghatod a fonatokat hátul egy szilikon hajgumi segítségével.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés