A 2023-as őszi frizuradivat izgalmas újításokat ígér, finom, vagány és nőies hajszínek kerülnek fel a palettára, melyek a legtöbbeknek jól állnak, és elképesztően feldobják a megjelenést. A barna, a vörös, a szőke és a fekete különféle tónusai egyaránt hódítanak idén.

hirdetés

A hajszíntrendek folyamatosan változnak, s noha a legtöbben nem szoktak minden egyes szezonban új árnyalatot választani, ha valaki most szánja rá magát a hajszínváltásra, elképesztően sikkes, nőies tónusok között válogathat. Legyen szó szőkéről, barnáról, feketéről vagy éppen tüzes vörösről, mindegyik esetében a legdögösebb verziók tarolnak 2023 őszén. Idén igazi klasszikusok kapnak figyelmet, ám némi csavarra azért számíthatunk.

Ezek a sikkes, őszi hajszínek tarolnak 2023-ban

Fűszeres gesztenye

Az őszi hajszínek között egyértelműen a fűszeres gesztenye lesz a legnépszerűbb, amely tökéletes átmenetet képez a barna és a vörös tónusok között. Dögös, merész, mégis nőies és elegáns hatást kelt.

Vakító szőke

A vakító szőke egyfajta platinaszőke, ami idén újult erővel tért vissza a divatba. Azoknak nem igazán ajánlott, akiknek érzékeny, törékeny a frizurája, ám egészséges haj esetén is kizárólag profi színszakértő fodrászra szabad rábízni ezt a gyönyörű, már-már a fehérre hajazó árnyalatot.

Krémes barna

A krémes barna az egyik legtermészetesebb árnyalat az őszi repertoárban. Könnyed, lágy és szinte mindenkinek jól áll, a naturális tónus azonban kellőképpen nőiessé varázsolja a megjelenést, cseppet sem unalmas vagy hétköznapi.

Espresso fekete

Az espresso fekete tökéletes választás mindazoknak, akik a fekete és a barna között vacillálnak. A sötét alapszínt egy kis barnával turbózzák fel a fodrászok, általában balayage technikát alkalmaznak. Az eredmény remekül hozza a reggeli kávé hangulatát és színvilágát.

Mézes szőke

A mézes szőke egy melegebb, krémesebb változat a platinához képest, a hideg színnek abszolút az ellentéte. A legtöbben több árnyalatból mixelik össze a végleges hajszínt, a gyönyörű tónus pedig tökéletesen passzol az őszi hangulathoz.

Rézvörös

A rézvörös már hosszú ideje tartja pozícióját a népszerűségi lista élén, idén ősszel sem csúszott le a trendi palettáról. Nem is meglepő, hiszen gyönyörű, nőies és dögös, egy igazi őszi árnyalat, amivel tényleg nem lehet mellényúlni. Persze fontos, hogy passzoljon a bőrtónushoz.

Gyöngyházfény

A gyöngyházfényű ragyogásnál nincs elegánsabb idén, ez a ragyogó tónus az őszi szezon legütősebb választása. A legtöbben szőkés verzióban kérik, így a haj csillogása valóban egy ékszerre emlékezteti az embert.

Éjfekete

Az éjfekete igazi klasszikus, ami bár néha hátrébb szorul a népszerűségi listán, újra és újra visszatér. 2023 őszén sincs ez másként, a sötét tónust sokan fogják kérni a fodrászatokban.

Karamell

A krémes karamell Jennifer Lopez kedvenc hajszíne, nem véletlenül. Hihetetlenül különleges, természetes és mégsem hétköznapi, remekül passzol az őszi hangulathoz.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés