Szőke, vörös vagy barna is jöhet, csak nem mindegy, hogy melyik árnyalat. Mutatjuk, hogy melyek a legszebb, legtrendibb hajszínek 2023 tavaszán.

hirdetés

Ezek a legdivatosabb hajszínek 2023 tavaszán

Legyen szó visszafogott vagy éppen merész tónusról, a tavaszi kínálatban mindenféle stílus és szín megtalálható. Szőke, barna és vörös változatokat éppúgy népszerűvé tesz az új szezon, csak az nem mindegy, hogy pontosan melyik árnyalatra esik a választás. A hírességek már kipróbálták a legmenőbb opciókat.

Egy kis megújulás mindig felfrissíti a megjelenést, a szezonváltáskor sokan a ruhatár átvariálásával indítják a folyamatot. Nem csupán a legújabb fazonok beszerzése járulhat hozzá a megjelenés aktualizálásához, egy stílusos hajszín éppen annyira fellendítheti az összképet. Nem feltétlenül kell megijedni a festéstől, a tavaszi trendek szerint a könnyedebb és a látványosabb átalakulás is nagyon menő tud lenni!

A galériában megmutatjuk a 2023-as tavaszi szezon legszebb hajszínárnyalatait, s mindezt híres nők tolmácsolásában. Hollywoodban soha nem finomkodnak az új trendekkel, bátran élnek a változatosság lehetőségével, merészségükből pedig bőven lehet ihletet meríteni.

 

Idén minden kétséget kizáróan Jennifer Lopez karamellás tincsei viszik a prímet, nagyon sok fodrászszalonban kérik az énekesnő krémes hajtónusát. A hajszín lemásolása nem egyszerű, ugyanis a mesterfodrászok láthatóan több árnyalattal trükköznek, mire megkapják a várt eredményt. Hailey Bieber egy fokkal világosabb balayage-t kért a fodrászától, a napszítta hatás abszolút tarol a tavaszi szezonban.

2023-ban azonban nem csupán az árnyalt festés számít trendinek. Az egyszínű verziók éppen olyan divatosak, éppen ezért több ismert hölgy az egyszerűbb utat választotta, és nem is bánta meg a döntését. Gigi Hadid imádja tejfelszőke frizuráját, Lily Collins pedig a klasszikus gesztenyebarnával kísérletezik.

A vörös tónusokkal sem lehet mellényúlni, a látványos frizura remekül passzol a vibráló tavaszi hangulathoz. Ha nem szeretnél túlzottan látványos változást, célszerű a vörös és barna pigmenteket vegyítő fahéjszínt kérned a fodrásztól. Azok, akik nem félnek a merészebb tónusoktól, a rézvörössel garantáltan elégedettek lesznek!

Kiemelt kép: Phillip Faraone/Getty Images for The Recording Academy/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés