A legütősebb téli hajszíntrend nem szőke és nem is barna, tulajdonképpen nem is tudnánk pontosan meghatározni, hogy milyen árnyalat, mert egy rafinált keverékről van szó. A bronde tónus elképesztően gyönyörű és természetes, nagyon nőiessé varázsolja a megjelenést.

hirdetés

Ahogy a ruhák terén, úgy a divatos frizurák repertoárjában is érzékelhető némi változás a szezonváltások alkalmával. Nem csupán egy új évszak, hanem egy új esztendő elérkeztével ugyanúgy formálódnak a trendek, az év elején számos új, izgalmas irányvonal üti fel a fejét, melynek népszerűsége igencsak hamar felkorbácsolódik. A hajszínválasztást természetesen nem kizárólag az aktuális divatirányzatok határozzák meg, azonban némi inspirációt mindenképpen érdemes meríteni a legújabb trendekből.

Ez a legütősebb téli hajszíntrend

A most legmenőbb hajszíntrend esetében valójában nem egyféle színről, hanem több tónusból álló árnyalatról van szó, és a bronde tónus éppen ennek köszönheti természetességét. Az összkép nem is barna, nem is szőke. Valahol a kettő között mozog, amit a fodrászok a két alaphajszín kombinálásával érnek el. A gyönyörű árnyalt festésnek köszönhetően csodás napszítta hatást lehet kölcsönözni a tincseknek, az eredmény kifejezetten naturálisnak tűnik, egyáltalán nem mesterkélt vagy parókaszerű.

Maga a fantázianév is a szőke, illetve barna hajszín keverékéből tevődik össze. A bronde – mint brown és blonde összemosva – tökéletesen elegáns kifejezés a ragyogóan sikkes, nőies hajtónusra. Habár most a téli időszakban fut fel igazán a trend, az árnyalt festés egész évben menőnek számít majd. Tulajdonképpen évek óta tarol a fodrászatokban, s némi visszaesés után tér most vissza hatalmas lendülettel a népszerűségi lista élére.

A fodrászok általában balayage technikával érik el a tökéletes eredményt, ám ehhez több különböző szőke, illetve barna árnyalatot alkalmaznak. Ez a kulcsa annak, hogy a hajszín nem is barna, nem is szőke, az összhatás attól függ, hogy éppen hogy törik meg a fény a festett szálakon.

Természetesen a bronde tónus nem húzható rá egyetlen árnyalatra. Mivel több különböző színből tevődik össze a végleges hajtónus, legalább ezerféle, teljesen különböző hajárnyalatot kaphatunk eredményül. Az ütős hajszíntrend talán éppen ezért olyan népszerű. Mindenki megtalálhatja a számára legideálisabb verziót. Kinek a melegebb, kinek a hidegebb szőkék és barnák állnak jól, az összkép ezáltal abszolút személyre szabható.

A bronde hajszín nem csupán nőies és különleges, de kifejezetten praktikus is. Nem kell egyetlen szín mellett maradni. A sikkes átmenet tökéletes választás mindazoknak, akik nem igazán tudják eldönteni, hogy a szőke vagy a barna árnyalat állna nekik jobban. Az is személyre szabható, hogy melyik kerüljön túlsúlyba a hajtömegben. Ezáltal az összkép egyaránt lehet kicsit barnásabb, vagy éppen szőkésebb.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés